![]() |
|
206+ Sis Far Ampül Değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kdrbrk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2015 Konum: İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2015 Saat 13:46 |
Arkadaşlar merhaba, 206+ aracımın sol sis ampülü patladı psx24 diye bir ampül kullanıyormuş. Bu ampülü araştırdım her yerde yok ve pahalı bir fiyattan satılıyor (60 TL gibi ). Bu ampül yerine önerebileceğiniz başka bir ampül, formül varmıdır. Birde sis far kapağını kırmadan nasıl sökebiliriz baya sert çektim gelmiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sis kapagini sokmenize gerek yok. Ampul cikiyor.
PSX24w 5202 H16 diye gecer. ![]() ![]() gereksiz pahali bir ampul serviste tanesi 50tl. yurt disindan led getirtebilirsiniz. Ben bir ara kullandim fena degiller. |
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Ampül alıcağına direk sis lambası al bence çünkü citroen c3 lerde de aynı durum var sis ile sis ampülü arasında 10 tl fark var
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
kdrbrk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2015 Konum: İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Tamponun altındaki vidayı açınca davlumbazı kenera çekip sis ampülü değiştirebildim. Baya zorlu bi işlem peugeot bu konuda benden baya laf yedi :)
|
|
![]() |
|
Ampülü kartal sanayide sadece 1 yerde buldum o dükkandada 2 adet vardı. 60 liradan 35 liraya kadar düşürebildim ve maalesefki hayatımda aldığım en pahalı ampülü almış bulunmaktayım. Sisleri bir daha hiç açmayacağım. Tekrar patlarsalar arabayı satarım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |