![]() |
|
ARAC ALICAGIM ACİL 206+ HAKKINDA YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
rawski ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2014 Saat 23:15 |
MERHABALAR 2011 model 206+ tuplu (39 bınde takılmıs )43 bın km de ssadece sol arka çamurlugunda lokl boya olan 22 900 e anlastıgım bır aracı yarın alacagım
ancak yardımınız gerekli arkadaşlar km nın orjınal olup olmamasından şüpheleniyorum alırken nereye baktırıyım servise baktırmak istoyorum ancak alacagım kısı polıs musaıt olamayacagını bı komputeste soktur dıyor 250 tl kapora verdım 1) motorunda sıkıntı oldugunu sadece computeste baktırıp anlasılır mı ..(sahibi 75 beygırın 75 ınıde verdıgını soyluyor baktırdıgında ) 2) servise para vermeden ruhsatla(ruhsatı aldım bunun ıcın ) km bılgılerı bakım bilgilerini öğrenebilirmiyim 3) ozel bır sigorta şirketine gidip şasi nodan baktırmayı düşünüyorum arac 2011 model oldugu ıcın garantı kapsamında bundan oncekı sahıbı tarafından servıs bakımlı oldugunu soyluyor arkadaslar ne yapmam gerekıyor cok acıl yardım servıse gostermek ıstıyorum ben ama sizce sahibi diretirse almayım mı ? ne yapmam gerekıyor. ilk defa araç alıcagım.. değerli düşünclelerinizi çok acil bekliyorum saygılar sunuyorum inşallah yarın bu forumun araba sahipli üyesi olurum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-memurdan-orjinal-dusuk-kilometreli-206-plus-193580714/detay/ |
|
![]() |
|
rawski ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar tahmin ediyorum bunu defalarca soruyorlardır ancak yardım edersenız cok mutesekkır olacagım
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Arac guzel ama fazla oynanmis gibi aksesuar olarak. Servise mutlaka gosterin.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Serviste tanidik olmasi gerekir her servis bakmaz. Bakan yerkerde ucret ister. ASlinda cok kolay sekilde yapilacak bir islem.
Km dusurme olayinca plaka ve sase numrasini sorgulatabilirsiniz/ Tam bilmiyorum ama bunun icin bir kac yere sms atabiliyorsunuz. Yazan olacaktir diye dusunuyorum ikinci el araba almayali baya oluyor. Temiz ve duzgun bir aracsa alin derim. Motorun durumu sizi surus esnasinda az cok belli eder. Kaputu acin bakin yag kacagi avr mi ? Egsozdan cikan dumanin renk durumu. aracin gaza tepkisi debriyaj durumu bunlar onemli. 2011 dizel kullaniyorum dizel olsa yardimci olmaya calisirdim ama benzinli de bilgim yok maalesef. Genel anlamda motorun isleyisi ve surus sirasinda aracin kontrolune bir bak derim. tumsek ve cukurlarda aracin seyri nasil 90km hizdan sonra aractan gelen sesleri kontrol et. vs vs. |
|
![]() |
|
Yek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Merhaba abi gerekli bilgileri tecrübeli kişiler mutlaka vericektir ama merak ettim neden 206+ bana göre iğrenç bir görüntüsü var. Tabi zevkler tartısılmaz..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu arada ilana demin baktim yaziyi yazdiktan sonra araba resmen cacik olmus. Sonradan yapilanlar hic hosuma gitmedi benim. Zevk meselesi de bu da tecavuze girmis. Neyse asil olan yuruyendir bence.
BIr de ful demis o ne demekse ? En bos arac bu. ne abs ne yolcu airbag ne on sis var. Düzenleyen Alicilik - 26 Aralık 2014 Saat 00:24 |
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Sadece fikir olarakta soylemek istedim pejoya bulasmayin
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Daha temiz araçlara yönelin derim çünkü daha temizleride aşağı yukarı bu fiyatlar araca bir takım birşeyler yapılmış bunları orjinale çevirmeniz yarım saatinizi almaz ama yinede gözüme hoş gelmedi tamam adamın tarzı böyledir bu şekılde kullanmıştır ama en azından satış için özenip bir takım şeyleri orjinal haline çevirebilirdi.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
hocam az önce sms le sorgulattım 6950 tl kz1den hasar kaydı cıktı adam bana kz1 gozukuyor ama para yazmıyor dedı
250 tl kaporam yanmaz diğil mi moralim çok bozuldu ![]() kimseye güvenemeyecekmiyim ya birde polis memuru
|
|
![]() |
|
hocam sizede cok tesekkur ederım
yazdıgım gıbı arac hasar kayıtlı cıktı guya bır tek sag arka camurlukta avuc ıcı kadar boya vardı moralmen coktum sogudum 2.el araclardan hatta bir sure araba almak ıstemıyorum
![]() |
|
![]() |
|
öncelikle teşşekkürler
![]() 2011 model düşük km li başka araç bulamadım yada model 100 bın km yede razıyım ama pıyasa cok yuksek.. yeni oldugu için diridir diye düşünüyorum.. 206 plus onden hosuma gıdıyor.. bu araba bos abs bıle yok ama cekıcı gelıyor tavsıye edecegınız baska modeller varsa seve seve bakarım:d
|
|
![]() |
|
aynen hocam katılıyorum bazen insanın gözü kör oluyor abs falan bile yokken bi anda almak istedim
o sonradan koydugu sis farları çok iğrençti.bi jantı bide ses sistemi albeniliydi. sade plus daha hoş
|
|
![]() |
|
ne tavsiye edersiniz
![]() |
|
![]() |
|
haklısınız artık yavaştan başka modellere bakıcam. ama bakasım gelmiyor sahibinden
buradan da takip edicem .herkes birbirini biliyor burada
![]() |
|
![]() |
|
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Valla bende ilk sorduğunda bu arabanın hali ne maymuna dönmüş alma yazdım sora hevesin kaçmasın diye geri sildim bişe yazmadım =) 2 3 lira daha koyarak temiz bi 206 + bakabilirsin bende dizel 206 + kullanıyorum maddi durumun musaitse koy cebine 30 lira temiz dizel dolu paket bi 206 + al bak keyfine
|
|
![]() |
|
hocam aşkın gözü kördür yeni ayıldım
![]() ilk 206 alıcaktım 17 ye kadadr vardı param üstüne koydum 6 bin tl daha ben üstüne koydukca fiyatlar arttı para arttı ama alım değişmedi gibi oldu.. ilk arabam olacagından dusuk bırsey alıyım dedım sonra kredı ceker buyuk bı araba alırız dedım ama kucugu alamadık hayırlısı
![]() |
|
![]() |
|
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Bu arac benim arkadaşımın araciydi el freni ile donerken yan yatirdi arabayi daha sonra sattı olusan cizikler de bu yüzdendir
|
|
![]() |
|
Hocam bu araba olduğundan eminseniz sahibine bunuda belirtiyim almaktan vazgectim zaten simdi kaporami almaya gidiyorum
|
|
![]() |
|
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Plaka ayni ve arka bagajdaki köpek stickerindan tanidim acip ilana bakınca zaten adam ford baserden aldigini belirtmis cocuk 206yi verip sifir ford focus aldi
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
eğer ilk aracınız ise, ucuz alabileceğiniz, ikinci eli tutulan,
masrafları daha az tutan bi araç ile acemiliğinizi atacağınız modellere
yönelin bence. acemilikten kastım şoförlük değil. ülkemiz koşullarında
araç alımı, bakımı, yürütmesi, püf noktaları, çakallığı falan ne varsa
öğrenebileceğinizceğiniz, acı tecrübeler yaşarsanız cebinizi yakmayacak
bir araç alırsanız, ileride daha iyi ve pahalı araçlarda rahat
edersiniz.
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |