![]() |
|
207 17'inç jant takıldı YAY TAVSİYESİ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
galip_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2014 Saat 10:35 |
Peugeot 207 me 17'inç jant 205/40/17 lastikleri taktım fakat yaykonusunda hiçbir fikrim yok 3,5 cm yay ile 5 cm yay arsındaki fark nedir ? Hangi marka kaç cm takmalıyım ben konforu da kaybetmek istemiyorum , yerlebir yapmadan arabayı basmak istiyorum .
Şimdiden fikirleriniz için çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 cm ideal 3.5 te pek bi fark olmaz hele ki 17 jant varsa üzerinde kaliteli yaylar var konfor birazda kalitesine bağlı takılan yayın.
|
|
|
|
![]() |
|
galip_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VOGTLAND 35MM nasılAPEXİ SPOR YAY da var ama fiyatı ucuz cokmu kötü acaba |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
3.5 cm yeter 5 çok gelebilir
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
yay olayında soyle birsey var. 3.5 cm dusurmeyebiliyor, arabadan arabaya degisir. 5cm takarsanız mutlaka inecektir yere. tabi size gore az mı cok mu olur o goreceli.. yay olayı sans isi biraz kesin bi cevap zor. forumda cogu kisi ya eibach ya da fk kullanıyor memnun cogu da. bütceniz varsa 5cm eibach deniyebilirsiniz.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Aibach kullanıyorum, tavsiye ederim 5 cm.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
207'ye uygun ebat 205/45/17'dir, yanlış ebat takmışsınız.
|
|
![]() |
|
45 yanak kalın gelir ve jant kaybolur ve basınca sürtebilirdiye 40 taktık :)dediler yaptık işte
|
|
![]() |
|
tşk ederim yorumlarınız için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |