![]() |
|
206+ şamandıra kablosu nerden geçiyor..? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gantep0227 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2014 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gantep0227
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2014 Saat 14:35 |
mrb arkadaşlar 2011 206+ comfort aracımı yeni aldım ama lpg de gıderken benzin göstergesi sorunun çözmek için forumu baya kurcaladım 47 ohm direnc ıle tuş aldım ama ön kısımda şamandıra kablolarının nerden geçtiğini bulamadım... iyi günler
|
|
206+ 2011
|
|
![]() |
|
ceylan017 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2015 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceylan017
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba en yakın debriyaj pedalının solunda en arka kablo grubunun ordan deçiyor
|
|
![]() |
|
ceylan017 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2015 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceylan017
![]() ![]() ![]() ![]() |
sağ arka koltuğun altından kablo renklerine bak ona göre yaparsın benim araçta mavi ve sarıyeşil renkli kablolardı kolay gelsin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |