![]() |
|
P.T. Asker Gönderiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2014 Saat 10:44 |
||
inşallah abi iyi bir yere düşer
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayırlısıyla gidip gelsin timci olacak 23kişilik ekipler halinde. havancı mg3 cüsü yazıcısı fln olan takımlar inşallah sonrasındada iyi bir yere düşer. bende ıspartada aynı taburda yaptım sadece ön bloktakı bölükte.
|
|||
![]() |
|||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayırlısıyla gidip gelir inşallah..
|
|||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Askerimizi ugurladık katılan herkeze çok teşekkür ederim
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
İyi dileklerini eksik etmeyen herkeze teşekkürler.
Abi en son buluştuğumuz cafenin önünde tramvay yolu var o yolu bağcılar istikametinde dümdüz takip et yavuz selim tramvay duragının orası
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
buluşma tam yeri neresidir bilgi paylaşırmısın Burakçım
|
|||
![]() |
|||
CrimsonChild ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
||
Hayırlı tezkereler forumdaşım, inşallah sağ salim gidip gelirsin..
|
|||
1999 / 106 1.4i XR / ATEŞ KIRMIZISI.
|
|||
![]() |
|||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
||
Hayrlı tezkereler dilerim Allah c.c. sağsağlim gidip gelmeyi nasip etsin İnşaallah!
|
|||
SEN GİDERKEN...
|
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
askerlikmi? O da ne? :) Adamalar bana randevusuz gelme dediler gittim 31/12/2018' randevu verdiler iyi insanlarda var :)
Düzenleyen kuscu38 - 07 Mayıs 2014 Saat 12:57 |
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
||
o rüyaları bende görüyorum :)
|
|||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|||
![]() |
|||
||
Yarın akşam görüşürüz günceli :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
||
yarın geliyormusun quıkcı :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ahah rüyada huzur arıyorum 15 ay yaptık yeter daaa
|
|||
![]() |
|||
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
||
savaş cıksa beni alıcaklarnı sanmam :D ama doğan abi seni herhalde en başta ceviriyorlar :D
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
son gün güncel
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
güncel gelsin
|
|||
![]() |
|||
||
abi en azından 20 kere rüyamda tekrardan askere alındığımı gördüm, savaş' mı çıkıcak ne
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Eklendi |
|||
|
|||
![]() |
|||
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
||
Orada olacağım inşallah. Kardeşime şimdiden hayırlı tezkereler tadını çıkarsın bak ben şimdi tekrar gitmek istiyorum ama almıyorlar :)
|
|||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|||
![]() |
|||
||
görmedim duymadım haberimiz olmadı kabul etmiyorum abiler son 3 gün :)
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |