|
peugeot 307 tavisiye mid takimi ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
E.B
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2014 Saat 00:31 |
||
Arkadaslar kibristayim ay sonu ankaraya gidicem özellikle ankaradaki arkadslardan ricamdir hangi marka mid takimi tavsiye edersiniz ? arabamin ses kalitesinden gercekten memnun degilim ilk olarak mid takimi düsünüyorum linkle birlikte yardimci olabilirmisiniz ?
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Butce - istenen ton - dinlenen muzikler neler?
|
|||
s.seckin
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/jvc-cs-vs607-16cm-mid-takimi-300-watt-sifir-62841427 ben kullanıyorum 307mde tavsiye ederim :)
|
|||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|||
E.B
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
250 tl mid takimi icin ayirdim daha cok türkce müzikler dinliyorum yani cok öle bas falan aramam temiz ses ciksin kaliteli ses versin yeter
|
|||
E.B
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
link i actim fakat fiyat i göremedim bu jvc nin fiyati ne kadardir acaba ?
Ankarada mid takiimi icin nereye gidebilirm acaba ? |
|||
E.B
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-jvc-cs-vs607-16cm-mid-takim-sok-kampanya-kapinda-ode-109983102/detay
bunu buldum fiyati cok iyiymis ilk başta mid takimi alim diorm para elime gectikce digerlerini alicam fakat ilk olarak bunu alsam yeterli olurmu ekstra bişey almam gerekirmi mid takimini kullanmam icin ? |
|||
E.B
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tskler cevap icin anfi baglamayi düsünmüyorum yalin birşey düsünüyorum acaba ankarada nerde bulabilirim ankarali olan arkadaslar ? nereye gitmemi tavsiye edersiniz
|
|||
s.seckin
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kazım karabekir caddesinde pıoneer mehmet var ama pahalı hemn yanında can can var daha uygun büyük sanayide 1.caddede yapan yerler var k.örende işini temiz yapan aydın elektronik var daha sölimmi :) :)
|
|||
|
|||
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Bizim arabalarda sorun kapıda.. Hoparlörler kapı döşemesine monteli olduğu için güçlü mid takımı bağlanırsa titreşimden kaynaklı bozuk sesler artacaktır.. Amfisiz her mid takımı çalmaz bu arada;)
|
|||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|||
s.seckin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
barıs abi benim mid takımı anfisiz çalıyo valla :D
|
|||
|
|||
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
||
Teyp ve mid takımı ne? |
|||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|||
cavit cevo
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
|
||
jbl 16 cm dehşet çalışıyor kicker amfi ilave olarak 4 kapıya 16 cm takılabiliyor.
|
|||
s.seckin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
teyp pıoneer mid de jvc :)
|
|||
|
|||
epkah
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Normalde arkalar 13cm ama tadilatla 16cm takilabilir.. Bu arada 50rms altındaki midler çalışır belki öyle güçlü bir sey bağlanırsa teyp kaldirmayabilir. Açılıp kapanır sonra sese yuklenince.. |
|||
E.B
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
http://www.crutchfield.com/S-F6AcoOxXVBZ/p_113KFC1694/Kenwood-KFC-1694PS.html
Arkadaslar bu linkteki mid takimini aldim almadan once adam dinletti bana sesi cok guzel geldi anfisiz calisicsgni fakat anfi ile cok iii ses alacağım i soledi gercektende arabaya bagladagmda sorunn yasamam umarim? Yorumlarinizi bekliyorum |
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |