![]() |
|
[Fotolar]Ankara Anlık Mini Buluşma 29.01.2014 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2014 Saat 01:15 |
Arkadaşlar merhaba,
Kürşatın başlığına cevap vermem ardından buluşarak 4 kişi sohbet muhabbet tanışmış kaynaşmış kaynatmış olduk. Güzel saatlerdi katılan herkese teşekkür ederim. Katılamayan arkadaşlarla telafisi yapılacaktır. :D Hava soğuk fotolar sıcak buyrun. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi oldu be :) Angaralılar biraz imrensinde öbür buluşmaya kalabalık olalım :)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:)) İstanbuldakiler utansın
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
aynen anlık buluşma yaptımız olmuyor yani...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Ben anlık vatana bekliyorum herkesi :)) şubat sonuna kadar avareyim :)
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
cidden imrendim oldu mu şimdi bu :)
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
tebrikler arkadaslar
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Abi keşke haberim olsaydı gelemediğim için şu an çok üzülüyorum bi daha ki sefere koşarak gelicem yanınıza inşallah
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
sen utan kıvanç = )
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
tebrikler
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
abdullahaydn52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ç Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
kürşat kardeşim. o ambleme ledi nasıl yaptın ayrıntılı anlatabilirmisin. var ise resim le birlikte.
|
|
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-DESİNG
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Aliexpressten aldım ucuz bişi. Sonro on panjuru soktum. Logonun nikelaj kismini çıkardım. Led logo şeklinde zaten. Araya yapistirdik. Kablosunu da parklara bagladik böyle oldu. Ama benim logoyu kablo tutuyo şu an kirikti iyice gitti sallanıyor. Ürünü al zaten nasıl takacagini anlarsin.
|
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
abdullahaydn52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ç Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
abi yabancı site orası nasıl bulucam ben bilmem öyle şeyleri türkiyede yok mu
|
|
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-DESİNG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Chrome turkceye ceviriyo. Türkiyede yok Düzenleyen kursat3006 - 30 Ocak 2014 Saat 12:15 |
|
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
olmuo valla arkadaşlar böyle ayıp :D hemn bi buluşma istiyoruz :D
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Arada toyota olmamış ama neyse
![]() şaka bi yana güzel bir buluşma olmuş
![]() |
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Güzel olmuş böyle aniden, yalnız Alicim her organizasyonda biraz daha kilo almış görüyorum sanki seni, inşallah kıyafetler yüzündendir...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Yok abi kilo aynı da kas ve kemikler yağa dönüşüyor iyice şişiyorum. |
|
![]() |
|
Muhammedz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammedz
Güzel bir buluşma olmuştu. Geç yazdım ama anca girebildim, tekrarı güzel olur :)
|
|
![]() |
|
Muhammedz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammedz
Aşağıdaki linkten alabilirsin. http://www.aliexpress.com/item/The-logo-of-Led-car-light/448991521.html
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |