Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - NE ALMALIYIM ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

NE ALMALIYIM ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
VLKNYKSLN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VLKNYKSLN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NE ALMALIYIM ?
    Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 04:13
Bildiğiniz üzere PEUGEOT RCZ sahibiyim.Fakat malum kar,kış,evlilik,aile yakında Allah kısmet ederse çoluk çocuk olacak.RCZ aracım sadece 2 kişilik olduğundan satmadan bir (1) araç daha almayı düşünüyorum 65.tl'yi geçmek istemiyorum.
Aracı dizel,az yakan,manuel-otomatik farketmez,çift kapı ve dış görünüşü güzel olan bir araç arıyorum.Sizce ne almalıyım ? Bana yardımcı olurmusunuz ? 
Fikirleriniz ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli Ocak ayına kadar vaktim var.
Benim ilk düşüncem Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive.
Siz bu araç için ne dersiniz ve tavsiyeleriniz nelerdir ?
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 04:24
Kısır bir araç ama hoşunuza gidiyor kullanmak istiyorum dersneiz bişi diyemem. Çok yaktığı ve parça problemi olduğunu duydum. Seri ve sağlam bir araçtır.

308 tavisyesi yığınla olacak o yüzden değinmiyorum ben :D

Kullandığım aracı tavsiye ederim. Auris donanım bakımından düşük seviye de ama NCAP in güçlendirilmiş testleriden 5 yııldız almış bir araç. Periyordik bakımı dışında servisle muhattap olmuyorsunuz. Orjinal yedek parçası servis dışında bulmak zor. Toyota da orjinal parça satmak için plaza sahibi ve araç satıyor olmanız lazım. Çıkmacıların bile adı TOYOTO dur. Toyota yazılı çıkmacı çok azdır :D.

Yol tutuşu konusunda sınıfında üstüne araç yok diyebilirm. KAza da atlattım testlerini de izledim tavan ve aracın ağırlık merkezinin bir önceki kasaya göre alçaltılmış olması resmen sizi yola yapıştırıyor. Şimdiye kadar 200km hız gördüm ve çok rahat çıktım bu hıza 1.4dizel 90beygir  motorla ki araç 1340kg + ben 105kg :D

Yakıt konusunda aracı seri kullanıırım o yüzden 6nın altına pek düşemedim 10.000 bakımı geldi salı ona gideceğim bakım sonrası 1000km rodaj yapıp motoru açıp yakıtı ölçeceğim bakalım ne değişecek.

Euro5 normundaki dizel motorun pejo aksine bakım periyodu 10.000km hatta 6-7binde değiştirenler de var. Bu diğer firmalara bakınca eksi bir yönm heleki km çok yapıyorsanız. Ama bakım masrafı dizel ve benzilide aynı ve piyasa denginde. 390 ile 430 arasında

Servis sorun çözme ve müşteriyi güldürme odaklı. Ankara da servis az olduğundan yoğunluk oluyor.Onu da 3. yerin açılışı ile çözdüler gibi.

Bagaj hacmi küçük :(
Arka koltuklar biraz yüksekte kalıyor ama diz mesafesi çok iyi.
Eğerki alırsanız muhakkak skypack seçin skywindowun tadı çok başka ve auriste şart yoksa ben perdeyi bile kapatında araba resmen daralıyor gibi.

Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Can Oksuz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Can Oksuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 04:42
Benim favorim yeni opel zafira tam bir aile aracı. Fiyatı o civarlarda olması lazım bakmadım ama. 1.6 dizel 136hp. geniş bagaj hacmi. Geniş bagaj hacmi, gerektiğinde ekstradan 2 koltuk (araç 7 kişilik). Arka koltuklar fonksiyonel. Şahsen bütçem olsa direk alacağım araç kendisi. Bir inceleme videolarına bakın derim.

Haricen Hb derseniz focus, 308, golf, leon. Sedan olarak da aslında 508 derdim. Ama sanırım 508 fiyat olarak 65binden yüksek.

B max de benim inceleyip beğendiğim, sevdiğim bir araç. Orta direk yok araçta. Arka kapıları sürgülü. Kapılar kapandığında direkler oluşuyor. İçi gayet geniş ferah. 50-55 civarı bir fiyat olması lazım.

Giulietta hakkında açıkçası bilgim yok. Fakat görünüm olarak gayet hoş duruyor. İlerde satarken aşırı değer kaybedebilir sanki. 
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 04:48
Bİr kaç bişi daha ekliyim.

Her ne kadar i30a benzetilse de auris le gezerken (araç TR ye gireli yıl oldu) hala insanlar ilk defa görmüş gibi bakıyorlar.

Benim giib seri kullanıyorsanız manulede daha çok yakıyor Multimode robotize şanzuman kullanıyorum sakin kullanımda yakıtı düşürüyor kesinlikle. Vites geçişleri bir dsg gibi değil ama tamamen robotize bir şanzuman (normal debriyaj sistemine robot eklenmesi)  için fena değil. ES modu var ya da dip gaz yaptığınızda 2 vites düşürdüğü bile oldu.

Ekonomi için LPG kullanırım derseniz yine aurisin 1.6 valvematic atmosferik motorları LPG ye birebir uyumlu ve sorunsuz. Heleki CVT şanzuman ile keyife keyif ekonomiye ekonomi katıyorsunuz. Aynı aracın 1.6 cvt olanı sakin kullanımda şehir içi benzinle 6lt ye düşebiliyor. LPG yi siz düşünün.

Perdeli mercek uygulaması var. Bi-xenon un halojen ampüllüsü. Kışın performasnını deneyemedim ama geceleri çok iyi hele hele sellektör :D

DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VLKNYKSLN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 04:54
208-308 kesinlikle düşünmüyorum.Alfa Romeo 1.6 dizel manuelin cok az yaktığını biliyorum.Bunun dışında dış görüşünü beni çok cezbediyor.İçide hiç fena değil çift sunroof falan çok hoş duruyor.Parça olayları,sonradan satışı falan inanın onları hiç düşünmüyorum bile.Benim aracım bozulmaz gözüyle bakmıyorum ama orjinal servislerden yanayım yani direk satış yerlerinin servisleri.İllaki fiyatlar 2 katı oluyor ama yinede güvenilir işten yanayım.Alfa Romeo Guiletta dışında diğer düşündüğüm aracta BMW 116d manuel 116 hp'lik modeli.Sadece sunroof yeterli aslında.Sıfırlarının fiyatları ne durumda bilmiyorum ama temiz 2.ellerde olabilir.Dediğim gibi bu aracdada sadece sunroof ve jant olsun yeter,kapak bu araca hiç yakışmıyor.
Diğer fikirleri bekliyorum,belirten arkadaşlara teşekkür ediyorum :)
EX CAR - Peugeot RCZ
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VLKNYKSLN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 05:04
Hiç bir aracım LPG'li olmadı ve katiyende olmayacak,kötü bir anım var bana kalsın bu.
Auris'in otomatik olanını test ettim ağustos ayında falan tam hatırlamıyorum ama ramazandı.1.4 dizel otomatik modelini test ettim 1 ve 2.vitesinde resmen direksiyona doğru ileri gittim tekrar arkaya koltuğuma yaslandım yani vites geçişleri abarttığım kadar kötü.Manueline bişey diyemem ama Toyota araca artık burun kıvırarak bakıyorum.Bende 2011 otomatik 1.33 terra sporty vardı ablama verdim ondada aynı sorun vardı.Babamda 2011 RAW4 var otomatik çift kavrama geçişleri iyi ama yakıtı döküyor içmiyor :D Neyse sonuc olarak Toyota ambleminden bile sıkıldım diyebilirim :)
Can Oksuzun tavsiyelerinede... Zafira yaş ortalaması cok büyüklere gidecek tarzda bi araç görünümü var C-Max tarzı bir araç.Onun dışında Peugeot 308 baştan önyargılıyım,Golf Highline dışında tip berbat,Leon test ettim 150 ile giderken duramadım frenlerinde sanki taş var öyle sert bir araç,berbat ötesi frenleri Allah korusun.Frene basmak zorunda kaldımı din dersi sınavına sokuyor adamı ve 80km hızla giderken ABS'nin devreye girdiği tek araç o heralde.Test ettiğim 1.4 benzin FR modeli idi bu arada...HB araçlar daha uygun olacaktır.Çünkü söylediğim rakamlara güzel Sedan araç pek olmuyor.
EX CAR - Peugeot RCZ
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 11:15
Fiyatını bilmiyorum ama yeni C4 Picasso gayet basarılı olmus. Aynı zaman da dış görünüşe önem veriyorsanız Citroen yeni tasarımlarda bence acık ara fark attı tüm markalara Citro bak derim ben. Aracımı degistirirsem hep dedigim gibi ya Jaguar X-type ya da Alfa 159 diyordum ama forumdaki arkadaslar parca ve servis konularından dolayı beni bu araclardan uzaklastırdı. Artık aracımı degistirirsem DS6 diyorum ve dört gözle bekliyorum DS6'yı.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 11:22

Bekledigim DS6 bu tabii beyler. Böyle bir sey cıkmazsa hic girismem bile. :)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VLKNYKSLN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 11:49
http://www.aktifhaber.com/citroenden-aldigi-sifir-arac-pert-cikti-735132h.htm
Bu haberi gördüğümden beri Citroen'e gıcığım.
EX CAR - Peugeot RCZ
Yukarı Dön
Selcan Şaşmaz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Selcan Şaşmaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 12:11
Alfa yı kesinlikle tercih etme..mengerlerde çalışan arkadaşım bukadar lanet bi araba yok ustasıda buyuzden az bu ülkede diyor..Bence o fiyatlara en güzel alabilceğin araba kia ceed

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-boyasiz-hatasiz-garantili-sadece-ve-sadece-7-000km-km-de-ful-ful-145620783/detay
Yukarı Dön
Mesut48 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut48 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 12:37
Hocam seni ya 1.16 D yada golf Highline paklar Smile

Hayırlısı olsun 
__B0DRUMLU__
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VLKNYKSLN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 12:42
Orjinalini yazan: Mesut48 Mesut48 Yazdı:

Hocam seni ya 1.16 D yada golf Highline paklar Smile

Hayırlısı olsun 

Teşekkür ederim.
GOLF Highline teyzemde var,sıfır aldı 69.000 tl'ye şuan 74-75 falan olması lazım.Ben sevmedim,sevemedim.Normalde ilk tercihim Alfa Romeo Giulietta ama Kocaeli satış yeri olmaması aklımı çok bulandırıyor.Giuliettadan sonra da aklıma ilk BMW 116d yatıyor.
EX CAR - Peugeot RCZ
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 12:47
Orjinalini yazan: VLKNYKSLN VLKNYKSLN Yazdı:

Hiç bir aracım LPG'li olmadı ve katiyende olmayacak,kötü bir anım var bana kalsın bu.
Auris'in otomatik olanını test ettim ağustos ayında falan tam hatırlamıyorum ama ramazandı.1.4 dizel otomatik modelini test ettim 1 ve 2.vitesinde resmen direksiyona doğru ileri gittim tekrar arkaya koltuğuma yaslandım yani vites geçişleri abarttığım kadar kötü.Manueline bişey diyemem ama Toyota araca artık burun kıvırarak bakıyorum.Bende 2011 otomatik 1.33 terra sporty vardı ablama verdim ondada aynı sorun vardı.Babamda 2011 RAW4 var otomatik çift kavrama geçişleri iyi ama yakıtı döküyor içmiyor :D Neyse sonuc olarak Toyota ambleminden bile sıkıldım diyebilirim :)
Can Oksuzun tavsiyelerinede... Zafira yaş ortalaması cok büyüklere gidecek tarzda bi araç görünümü var C-Max tarzı bir araç.Onun dışında Peugeot 308 baştan önyargılıyım,Golf Highline dışında tip berbat,Leon test ettim 150 ile giderken duramadım frenlerinde sanki taş var öyle sert bir araç,berbat ötesi frenleri Allah korusun.Frene basmak zorunda kaldımı din dersi sınavına sokuyor adamı ve 80km hızla giderken ABS'nin devreye girdiği tek araç o heralde.Test ettiğim 1.4 benzin FR modeli idi bu arada...HB araçlar daha uygun olacaktır.Çünkü söylediğim rakamlara güzel Sedan araç pek olmuyor.

leon fln hikaye de kullandığınız aurisin aynısını kullanıyorum. 1-2 geçişi mükemmel değil ama bahsettiğiniz kadar da kötü değil. :D bana göre aurisin şuan en büyük sorunu d-4d nin 1.6lık bir hacme ihtiyacı olduğu. Eğer o da olabilseymiş ben 308i hala aklımda tutmazdım.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VLKNYKSLN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 12:50
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

leon fln hikaye de kullandığınız aurisin aynısını kullanıyorum. 1-2 geçişi mükemmel değil ama bahsettiğiniz kadar da kötü değil. :D bana göre aurisin şuan en büyük sorunu d-4d nin 1.6lık bir hacme ihtiyacı olduğu. Eğer o da olabilseymiş ben 308i hala aklımda tutmazdım.
gel kabul edelim hyundailerin otomatiklerinin bile vites geçişleri daha iyi :)
EX CAR - Peugeot RCZ
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 13:28

gel kabul edelim hyundailerin otomatiklerinin bile vites geçişleri daha iyi :)

Vites geçişi benim önemsediğim bir durum değil. Ben sadece dediğiniz durumu 1-2 de ama o kadar yoğun hissetmiyorum. Şanzuman yapısını incelerseniz bu kadarının bile çok iyi olduğunu göreceksiniz.

i30 un otomatik tüketimini kullananlara bir sorun :D Toyota da sorunsuzluk ve yakıt ekonomisi önceliktir. MM de bunu en iyi şekilde yapıyor.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
C@GL@R Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı C@GL@R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 13:44
CRUZE AL 2,0 İŞİNİ GÖRÜR
Yukarı Dön
Can Oksuz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Can Oksuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 14:23
Aslında toyotayı çok seven birisiydim. Benim arabama bir auris çarptı (bir önceki kasa). Sag ön çamurluga vurdu benim aracımın ön kısmı sola doğru baya bir savruldu. Çarpan araç da saga doğru gidip yaklaşık bi 20 25 metre ötede durdu. 

Sol ön çamurlugu baya baya içeri girdi. Kapısı da açıldıktan sonra kapanmadı. Başka bir arabada muhtemelen o kadar masraf çıkmazdı. Benim aracımın sağ tampon bağlantısı koptu. Sağ çamurlukta sürtme var hafif hepsi o. Sırf bu kazaya birebir şahit olduğum için toyotadan soğudum. O yüzden auris belirtmedim. ama sorunsuzluk bakımından iyidir.

zafirayı aile için kullanacağınızı düşünerek önerdim tabi biraz dede işine kaçıyor Embarrassed

Kia ceed benim de beğendiğim bir araba. Unutmuşum yazmayı. premiumu gayet hoş.
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 19:12
bme 1.16 d yada mercedes a serisi 
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
Furkan ÖNEY Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Furkan ÖNEY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 20:45
Aileniz ile kullanmak istiyorsanız ; Yeni Renault Scenic tavsiye ederim. Geniş iç hacim panaromik cam tavan abs asr v.s 1.5 dci 110 ps motor. Tam bir aile aracı yakıtı çok çok az. yedek parçası ucuz. yaklaşık 3 senedir renault kullanıyoruz. şu ana kadar hiç sıkıntısını görmedik yakıttada bizi hiç üzmedi
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9
44 AU 134 : Tofaş murat 131 :)
34 J 0336 : Peugeot J9 2.5
34 J 1244 : Peugeot J9 2.5
Yukarı Dön
Zagorka Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Zagorka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 20:52
Hocam siz Leonun Frenlerine Kötü Demişsiniz Ancak Ben 150 Yide Geçmem Rağmen Hiçbir Sıkıntı Yaşamadım , Onun Dışında Ww Jetta Derim Ben Her Konudan İyi Bir Araç Bence + Olarak Volvo S40 Ta İyi Bence .. 
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG )
Opel İnsignia (16GP802) TR

EX CAR :

Peugeot 307 (16CSN72)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1993 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6675 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 118 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 105 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 104 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 706 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 109 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 145 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 838 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 325 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 522 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 402 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107798 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1644 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3404 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10356 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9286 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1158 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1395 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English