![]() |
|
DÜZELDİ...YARDIM.60 KM' yi geçince ses yapıyor.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2013 Saat 09:07 |
arkadaslar mrb.bır sorum var sıze...106 pejom bir kaç haftadır.50-60 hızdan sonra ses yapıyor...egsoz olarak düşünüyordum ama.araç o hız ile giderken boşa attığım halde aynı sesi yapıyor..bi arkadaş bilya filan dedi ama anlamadım.patır patır patlamıyo. çakma abart egsoz gıbı ama değişik bi boğuk ses...anlamadım gıttı...
Düzenleyen superyusuf - 23 Ekim 2013 Saat 09:25 |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
uğultu gibi geliyorsa teker bilyeleridir muhtemelen bozuk olanlar değişecek
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Porya bilyasından olsa gerek, ustaya gösterin ses var diyin halledecektir hemen.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
katılıyorum |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasıl düzeldi? :)
|
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
sağ arkayı söktu.baktı.bılya dedı.torna dedı.işçilik fılan 95 tl 'ye kapattık.halloldu cok sukur
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun Yusuf.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
iyi Alllah' a şükür çok masraf yapmamış. Geçmiş olsun kardeşim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
eywllah sağolasın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |