![]() |
|
ariza gostergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
utkuuu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2013 Saat 15:29 |
Selam 2 ay once bipper aldim arabadan cok memnunum aldigim kisi altinci ayda bakim yaptrmis kendi servisinde ama ariza gostergesi yaniyor yani anahtar isareti war lutfen bana yardimci olun
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kilometre bilgilerinin olduğu yerdeki anahtar görünüyorsa bakım zamanı gelmiştir daha önce yapılan bakımda sıfırlanmamış olabilir
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Km sıfırlama çubuğuna basılı tutarak kontağı marş konumuna getirin 10'dan geriye doğru saymaya başlar 0'gelince anahtar işareti kaybolur, bakım km'si sıfırlanmış olur.
|
|
![]() |
|
utkuuu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Onu almadim cbuk dediginiz nerde gostergelerin orda busry yok bipper benim arac biraz detayli siylermosiniz rca etsrm
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Göstergede km sıfırlama düğmesi olması lazım çoğu araçlarda çubuk şeklindedir, günlük km'yi sıfırladığımız tuş
|
|
![]() |
|
Elektronik yok bilgisayarinin oldugu yerde km yaziyo oyle bi cbuk yok ya
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |