![]() |
|
araç bilgilerini nereden öğrenebiliriz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2013 Saat 02:36 |
|
ruhsatta yazanlardan hariç zaten ruhsatlar yazım hataları ile dolu
ruhsatta araç beyaz gri olarak geçiyor normalde araç bronz rengi gerisini siz düşünün :) aracımızın tam değer bilgilerini nasıl öğrenebiliriz araç üzerindeki motor modeli kaç valf olduğunu kaç hp araçta kullanılan şanzıman modeli gibi bilgileri öğrenmek istiyorum. örneğin aracımın 2.0 executive 136 hp olarak biliyorum ama bu 2.0 modelin bir sürü çeşidi varmış örnek : 2,0 2,0 S 2,0 SE 2,0 SV 2,0 OTD EXECUTİVE 2,0 OTD 2,0 OTD X LİNE 2,0 OTD ZENİTH 2,0 OTD SV veya BVA dediğimiz bir şey var sonuç olarak biraz teferruatlı bilgilere merak saldım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar dostlar kendinize iyi bakın .
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zaten araç modeli verirseniz psa da kullanılan motor tipleri belli ama illaki servicebox tan org. olarak kendim görmek istiyorum derseniz servicbox'a bakalbilirsiniz. Ayrıca bi link daha vardı aracın çıkış fab. gösteren ama unuttum :) bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır :)
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
özelden gönderdim teşekkür ederim.
|
||
![]() |
||
|
http://servicebox.org/ bu web sayfalarından bahsediyorsunuz değilmi
Düzenleyen mami202 - 26 Ağustos 2013 Saat 03:03 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
evet ücretsiz üyelik açıp sizde şase numarası ile bilgilerinizi görebilirisniz.
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim gaziantep temsilcimiz Onur bey sağolsun tamda istediğim gibi tüm detaylı bilgileri gönderdi çok teşekkür ediyorum
keyifli sürüşler...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |