![]() |
|
mutlu olan varta ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2013 Saat 20:12 |
|
geçmişolsun ama aracını "peugeotu" "citroeni" tanıyan bir yere götür bence, her markayı yaparım abi diyenler genelde biryeri yapıp başka yeri bozuyorlar..
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Teşekkür ederim. Bendeki sorun ise motor soğukken ses yok denecek kadar az hatta yok. Ama biraz kullanıp motor ısındığında özellikle uzun yolda ses yapmaya başlıyor. Debriyaja basınca ses kesiliyor, debriyajı bırakınca ötmeye başlıyor. Yarım basma işini hiç denemedim ama basıp bıraktıkça mutlaka düzenli olarak aynı sesi yapıyor. Olmazsa biraz daha binip sonrasında da baskı balatayı set olarak değiştirip bende bir denerim sizin gibi. Çünkü kimse dediğiniz gibi emin konuşmuyor. Şanzımandandır ya o gibi cevaplar alıyorum. Halat değiştiğinde bir iki hafta sonra sanayiye gidip kontrol ettirdim ve hlatı yanlış takmıştı kalfa usta da bana aracı sürerken debriyaja basılı tutarak sürdüğünü düşün o şekilde kullanmışsın demişti. Baskı balatanın anasını ağlattık yani :) Napcan ya vurmayla bitmez bu tip adamlar salla gitsin diyoruz artık bu kaç oldu sanayi işi :))
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
teşekkürler fatih bendeki ses şöyleydi; araç boşta, çalıştırdık ön taraftan başlıyor şıkşıkşık sübap sesine benzer ses çıkartmaya debriyaja bastğım anrda kesiyor eğer ayağımı debriyajdan çok yavaş çekersem ses az geliyor ama ayağımı debriyajdan birden çekince ses daha yüksek çıkıyor bunları sende bir dene . işin aslı kimse "bilmiyorum abi açıp bakmak lazım" demiyor hemen şanzıman deyip çıkıveriyor işin içinden. ses öyle çok yüksek değilse sistemin çalışmasına büyük bir zarar vermiyor ama yüksek devirdede o bozuk bilya illaki mile ve yuvasına zarar falan veriyordur. debriyaj set olarak değişince ses kesildi bende ama halatıda bir tekrar kontrol etmek lazım gerginliğinde falan sorun olabilir.
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Hocam geçmiş olsun öncelikle bilye sesii nasıl bir şeydi? Şu anda bende de var önceleri yoktu, debriyaj halatını değiştirdim ve bir süre sonra bu sesi yapmaya başladı. Şimdi gösteriyorum aynen dediğiniz gibi şanzımandan geliyor diyorlar. Araç boşta çalışırken ses geliyor debriyaja basınca kesiyor bendeki. Sizdeki nasıldı acaba? Boşa şanzımanı açtırmak da istemiyorum aslında.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
erör geçmiş olsun . be iyi ki sadece aküyle bırakmış utanmaz adam başka bişeyler daha çalmamış . bunlarda esnaf olacak.
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Abi ben olsam dönerdim yaw öyle iş mi olur. Bir de yolda bırakmış seni. Geçmiş olsun
|
||
![]() |
||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
Bu adamların numarası filan yok mu ? Bi ayıplayalım dürzüleri
|
||
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
|
yetkili servis "altunizade açı" baskı balata seti değişiminde bir bilyayı değiştirmiyor\unutuyor\umursamıyor bilemem adamlara tekrar gidiyorum abi o bilyadan değil şanzımandan olur böle şeyler deyip gönderiyor, 5 sene bilya sesiyle gezdim sonra baskı balatayı maslak bosch gökçeklere değiştirttim abi bu bilya en az 10 senedir burdaymış dedi ve zaten debriyaj setinde çıkan bilyayı takyığında ne ses kaldı ne bişey,
şimdi kapandı okmeydanı yetkili servisiydi parlar peugeot önden kasiste iki parça birbirine vuruyor dedim aracı üç gün adamlara bıraktım abi bir şey yok biz gereken herşeyi yaptık al bin git dediler aracın sağ ön jantına asıldım bir iki salladım ses aynen devam ediyor bu ne dedim... yahu liftin var ustan var malzemen var bu hataları nasıl yapıyorsun birde üstüne bir şahin parası alıyorsun bu durumda bu millet kime neye nereye gitsin " nereye gidecekler ! "
![]() |
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
|
||
|
||
![]() |
||
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
|
aynen kardeşim.2 ay olmadı,serviste 100 liraya klima gazı bastırmak işime gelmedi,dışarıda 50 liraya bastırdım,klima soğutmamaya başladı.işin garip tarafı arkadaşımın 307sini de götürmüştüm aynı yere o da benden 1 ay önce aynı problemi yaşadı.fırsat bulduğumda tekrar götürücem düzeltsinbler diye.velhasıl kelam yarı fiyatına yaptırdık derken belki bir daha aynı ücreti ödeyip servis masrafına çıkıcam.uğraşmakta cabası.yetkilide belki fazla veriyoruz dışarıya göre ama hem kafamız rahat hem de bir işi bir kere yaptırıyoruz. |
||
2005 206 1.4 HDİ XT
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
sırf bu yüzden sanayi veya servise gitmek istemiyorum,sağı yapıyor solu bozuyorlar..
|
||
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Üç kuruş için insanın canını tehlikeye atan insan katilleri bu insanlar Allah bildigi gibi yapsın onları ucuz yırtmışsınız dediginiz gibi iyiki dağ başında bi yerde kalmamışsınız. Çok geçmiş olsun.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
teşekkürler arkadaşlar iddia edicek pek birşey yok sonuçta beyefendinin "bana böle geldi aabi" diyceeni bildiğim için ya bizzat kalkıp izmire gidildiğinde direk konuya diklemesine dalmak yada bir kamyon özlü iltifatı kendisine havale etmek kalıyor geriye.. ayrıca dağ başı bir sapa mecrada kalmadığıma dua ediyorum ben yatıp kalkıp yoksa yemişim parasını..
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
abi millet şaşırmış yaa şerefsizler.... onunla geçmiş olsun ya bijonlardan çalsalardı
![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
|
valla dükkan ismine dikkat etmedim ama yaşar üniversitesinin önündeki caddeden çınarlı tarafına giderken solda dsi lojmanlarının alt sokağında kalıyor kırmızı siyah bir tabelası vardı teknin veya teknik oto gibi bişey olabilir
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
izmirde hangı servıs hocam bılelımde ona gore hareket edelım bızde
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|
ne adamlar var arkadaş. peşini bırakmayın hocam. hakkınızı yedirmeyin.
|
||
![]() |
||
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
|
abi millet 3-5 tl daha fazla carpicam diye yaptiklarina bak cok gecmis olsun error :)
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
üç kağıtçı şerefsizler.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |