![]() |
|
hangisini tercih etmeliyim? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2012 Saat 11:14 |
arkadaşlar 307 im için lastik alacam ama bilindik markalar bütçemi aşıyor lastik ebadım 205/50 17
alabileceğim markalar marshall-petlas-nexen-kumho-toyo bu markalardan hangisini tercih etmeliyim?(fiyatları birbirine yakın 190 -220 tl arası)
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim görüşüm marshall çok yumuşak bir lastik o nedenle hoşuma gidiyor.Fakat ben yazlık michelin kışlık ise good year ultra grip kullanıyorum.Toyo tires kullandım 1000 km den sonra çok sertleşiyor.Sertleşincede fren mesafesini koruyamıyor.direk abs devreye giriyor.Bu benim görüşüm görüşlerinize saygı duyuyorum.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
ali729 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle continental al
|
|
BMW 520İA
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
conti ve mıchelın benimde istediğim lastikler fakat fiyat olarak 380-420 arası buda şuan için oldukça yüksek bir rakam benim max rakamım 200-220
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Tek bir lastik içib mi bütçeniz 200 tl civarı.Öyleyse michelin alın.4lastik için 200 tl civarı çıkma bulunur ancak.
|
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
Nokian da düşünebilirsiniz,ben yeni aldım sayılır,memnunum.
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
arkadasın bu konuyu acması iyi olmuş.bende lastik alıcam ama ben performans lastigi arıyorum uygun fiyatlı ve güzel desenli olcak :)
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Arkadaşın hesabına göre Nokian da biraz pahalı kalacaktır. Kumholar için çok iyi şeyler duydum ama artık onlarında fiyatlar biraz artış durumda. Ayrıca seçenekler arasına Starmaxx ı da koyabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla Starmaxx Petlas'ın yurt dışına gönderdiği ve Petlas ile aynı desene sahip lastikleriymiş. Fiyat olarakta daha uygun olacaktır. Bu arada ebatta bayağı büyükmüş.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Lastikler içerisinde hem kalitesi hemde uygun fiyatlı olanı kumho ve toyo dur.... her ikiside gerçekten çok güzel lastikler... ben kış için kumho ,yaz için toyo kullanıyorum ! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Arkadaşın hesabına göre Nokian da biraz pahalı kalacaktır. Kumholar için çok iyi şeyler duydum ama artık onlarında fiyatlar biraz artış durumda. Ayrıca seçenekler arasına Starmaxx ı da koyabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla Starmaxx Petlas'ın yurt dışına gönderdiği ve Petlas ile aynı desene sahip lastikleriymiş. Fiyat olarakta daha uygun olacaktır. Bu arada ebatta bayağı büyükmüş. [/QUOTE]
orjinal olmasa kesin orjinal ölçüsüne dönerdim kış için ama xsi lar 17 jant.ebadından dolayı fiyatı oldukça yüksek çıkıyor.
|
|
|
|
![]() |
|
borasaglam ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı borasaglam
hocam fiyatlar konusunda bi de şu siteye bakmanı öneririm. www.otomobilfiyatlisesi.com
bayi fiyatlarını karşılaştırabiliyosun.istediğin özellikleri yazdığında sana araba seçenekleri de sunuyo.başarılı site bi bak derim |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
225/45/17 de alabilirsin
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |