![]() |
|
Navigasyon ve CC |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
JAGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2012 Konum: AMASYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2012 Saat 14:30 |
Yeni 2003 model 1.6xt pre 307 aldım.Aracımı alır almaz ilk iş güzel bir navigasyon sistemi ve CC taktırmak istiyorum.Araç bildiğim kadarıyla van-bus ve bu yüzden koldan kumandaya uyan multimedya bulamıyorum .Sorularım araç can-bus yapılabilir mi yada bu şekildede koldan kumandayı kullanabileceğim uygun bir gpsli multimedya sistemi var mı.cc için ise burada bir kaç konu söylenmiş takılır takılamaz diye servis takılabileceğini söyledi sadece 220 tl fiyat söyledi daha uygun bildiğiniz bir yer var mıdır ben şu anda amasyadayım fakat araç istanbulda yani istanbulda uygun fiyat bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.Arkadaşlar bir de aracımın far yıkama sistemleri çalışmıyor.Bunlarıda uygun yaptırabileceğim ve fiyatını bilen varsa ve yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
JAGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2012 Konum: AMASYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konuyu tekrar hotlatıyor gibi olduk ama formdaki mesajların biraz eski olması nedeniyle daha güncel bilgi almak için tekrardan yazdım
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
navigasyon almak istiyorum..ama öncelikle şunu bilmek istiyorum..navigasyon tam olarak nedir?araçta hangi işleri görür?mesela benim araç lpg li...lpg de giderken benzin ibresi düşüyor..navigasyon da bu tam olarak belli oluyormuş depoda ki benzin..öyle mi olur...naasıl bağlanacak...nereye bağlanack...hangi marka almam lazım..bir de alacağım navigasyon diğer araçlar için de kullanılır mı?arabayı değiştirirsem değiştireceğim arabaya takabilir miyim?
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam navigasyon araçtaki benzini yada lpg'yi bilmez sadece siz aracınızın nekadar yaktığını biliyorsanız değerleri cihaza girersiniz cihazda gittğiniz yola göre nekadar yakıt harcadığınıızı hesaplar. Navigasyonun asıl görevi cihaza girdiğiniz adresi size sesli ve görsel olarak tarif etmektir. Cama vantuzla yapışır onun için bütün araçlarda kullanabilirsiniz. Video uzun ama herşey anlatılmış kullanım örnekleride var. 12. Dakikadan itibaren gerçek kullanım görüntüleri var. Düzenleyen Serco05 - 09 Ocak 2013 Saat 22:09 |
|
![]() |
|
Ali Aydoğdu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ali Aydoğdu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hız sabitleyici geçtiğimiz ay Eskişehir peugeot yetkili servisinde yaptırdım 270 TL ödedim. 180 TL Kol + 90 TL işçilik.Özel servis de 250 TL fiyat vermişti ama yapamadı.CC rahatlığı için 500 lirayı gözden çıkarmıştım zaten.Servis de yapamaysaydı Konyadaki ustaya gidecektim...
|
|
2008 Model 1.6 HDI 90HP İnci Siyah
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
110 TL Kol + 50 TL işçiliğe yaptırmıştım,6-7 ay önce
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |