Navigasyon ve CC
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25180
Tarih: 27 Nisan 2025 Saat 15:23 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Navigasyon ve CC
Mesajı Yazan: JAGA
Konu: Navigasyon ve CC
Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2012 Saat 14:30
Yeni 2003 model 1.6xt pre 307 aldım.Aracımı alır almaz ilk iş güzel bir navigasyon sistemi ve CC taktırmak istiyorum.Araç bildiğim kadarıyla van-bus ve bu yüzden koldan kumandaya uyan multimedya bulamıyorum .Sorularım araç can-bus yapılabilir mi yada bu şekildede koldan kumandayı kullanabileceğim uygun bir gpsli multimedya sistemi var mı.cc için ise burada bir kaç konu söylenmiş takılır takılamaz diye servis takılabileceğini söyledi sadece 220 tl fiyat söyledi daha uygun bildiğiniz bir yer var mıdır ben şu anda amasyadayım fakat araç istanbulda yani istanbulda uygun fiyat bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.Arkadaşlar bir de aracımın far yıkama sistemleri çalışmıyor.Bunlarıda uygun yaptırabileceğim ve fiyatını bilen varsa ve yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: JAGA
Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2012 Saat 14:40
Bu konuyu tekrar hotlatıyor gibi olduk ama formdaki mesajların biraz eski olması nedeniyle daha güncel bilgi almak için tekrardan yazdım
|
Mesajı Yazan: pierson
Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2013 Saat 21:24
navigasyon almak istiyorum..ama öncelikle şunu bilmek istiyorum..navigasyon tam olarak nedir?araçta hangi işleri görür?mesela benim araç lpg li...lpg de giderken benzin ibresi düşüyor..navigasyon da bu tam olarak belli oluyormuş depoda ki benzin..öyle mi olur...naasıl bağlanacak...nereye bağlanack...hangi marka almam lazım..bir de alacağım navigasyon diğer araçlar için de kullanılır mı?arabayı değiştirirsem değiştireceğim arabaya takabilir miyim?
|
Mesajı Yazan: hsnsnl
Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2013 Saat 21:39
JAGA Yazdı:
Yeni 2003 model 1.6xt pre 307 aldım.Aracımı alır almaz ilk iş güzel bir navigasyon sistemi ve CC taktırmak istiyorum.Araç bildiğim kadarıyla van-bus ve bu yüzden koldan kumandaya uyan multimedya bulamıyorum .Sorularım araç can-bus yapılabilir mi yada bu şekildede koldan kumandayı kullanabileceğim uygun bir gpsli multimedya sistemi var mı.cc için ise burada bir kaç konu söylenmiş takılır takılamaz diye servis takılabileceğini söyledi sadece 220 tl fiyat söyledi daha uygun bildiğiniz bir yer var mıdır ben şu anda amasyadayım fakat araç istanbulda yani istanbulda uygun fiyat bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.Arkadaşlar bir de aracımın far yıkama sistemleri çalışmıyor.Bunlarıda uygun yaptırabileceğim ve fiyatını bilen varsa ve yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim.
|
navigrasyon icin bisi diyemem.. cc kolu 150tl cıvarı dıye bılıyorum dısardakı ozel servısler bıle yapabılır, yeterkı pc olsun elınde.. cc icin ıse arac fren pedalinin uzerinde musur var, eger 4kablo gelıyosa, cc kolu takıp pcle baglanıp tanıtırsanız dırek calısır.. fakat musurde 2kablo varsa ek olarak bir adet musur daha alıp karsılıgına kabloları cekmenız yanı bır iki islem yapmanız lazım.. far yıkamanın calısması ıcın aracın farları acık olması gerekır ve cama suyu atarmıs gıbı kısa surelı degıl baya bır cama su atmanız lazım ve farlar acıksada farlarada su atıcaktır;) derı koltuk ısıtma sunroof far yıkama deri dıreksıyon, bu aracın keyfı bır baska oluyo degerını bılın aracınızın manuel mı aracınız
------------- 307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2013 Saat 22:00
pierson Yazdı:
navigasyon almak istiyorum..ama öncelikle şunu bilmek istiyorum..navigasyon tam olarak nedir?araçta hangi işleri görür?mesela benim araç lpg li...lpg de giderken benzin ibresi düşüyor..navigasyon da bu tam olarak belli oluyormuş depoda ki benzin..öyle mi olur...naasıl bağlanacak...nereye bağlanack...hangi marka almam lazım..bir de alacağım navigasyon diğer araçlar için de kullanılır mı?arabayı değiştirirsem değiştireceğim arabaya takabilir miyim?
|
Hocam navigasyon araçtaki benzini yada lpg'yi bilmez sadece siz aracınızın nekadar yaktığını biliyorsanız değerleri cihaza girersiniz cihazda gittğiniz yola göre nekadar yakıt harcadığınıızı hesaplar. Navigasyonun asıl görevi cihaza girdiğiniz adresi size sesli ve görsel olarak tarif etmektir. Cama vantuzla yapışır onun için bütün araçlarda kullanabilirsiniz.
Video uzun ama herşey anlatılmış kullanım örnekleride var. 12. Dakikadan itibaren gerçek kullanım görüntüleri var.
|
Mesajı Yazan: Ali Aydoğdu
Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2013 Saat 22:31
Hız sabitleyici geçtiğimiz ay Eskişehir peugeot yetkili servisinde yaptırdım 270 TL ödedim. 180 TL Kol + 90 TL işçilik.Özel servis de 250 TL fiyat vermişti ama yapamadı.CC rahatlığı için 500 lirayı gözden çıkarmıştım zaten.Servis de yapamaysaydı Konyadaki ustaya gidecektim...
------------- 2008 Model 1.6 HDI 90HP İnci Siyah
|
Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2013 Saat 22:33
110 TL Kol + 50 TL işçiliğe yaptırmıştım,6-7 ay önce
|
|