|
Gaz Pedalının Üstünden Su damlıyor. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
pug206
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2012 Saat 18:31 |
||
arkadaşlar arabamın klima bölmesinin araç içindeki yerinden su damlıyor yavaş yavaş neden dir bir türlü anlamadım..
ön konsolun gaz pedalına dogru inen yerden geliyor...ön konsolun alt tarafını sökemedigim için su nerden geliyor anlamıyorum... bi yerde tıkanıklık filan mı var klimayı açınca yapıyor çünkü.... Resimde ok işaretiyle gösterilen yerden su sızıyor ve yuvarlak yerle işaretledigim yere dökülüyor,,ordaki halı fleks gibi bişeyden aşşagı dogru akıyor.
|
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Klima açıkkense klimanın yaptığı buhardandır ama nasıl kesilir bi fikrim yok :(
Düzenleyen Serco05 - 25 Temmuz 2012 Saat 18:38 |
|||
pug206
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla açılan bi bölme olsa açıp bakıcam ama malesef yapamıyorum onuda..
|
|||
zgr
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
geçen kış aracıma uzun bir aradan sonra antifriz koyulmuştu. antifriz borulardaki pası kirecei sökmüş sanırım tam gösterdiğiniz yerden su akmış sabaha kadar. paspas sırılsıklam olmuştu. ama klima kapalıydı. bugünde klima açıktı bir süre sonra klimayı kapatıp aracın içinde bekliyordum. havalandırma ızgaraları nemlenmiş hatta yer yer damla damla su akıyordu. sıcak havadan kaynaklanıyor benimki diye düşünüyorum.
|
|||
2001 206xt 1.6
|
|||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
conta değişçek 30 TL felan tutar
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sileceklerin altinda kalan bolmenin icerisini kontrol edin. Yaprak, toz, toprak oradaki gideri tikamis olabilir.
|
|||
pug206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
koliva usta uyarılarınızı dikkate alıp bakıcam yarın o bölmeye ve temizleyecem
tigerland usta sende conta degişicek demişsin ama ne contası bu... yani bildiginiz minik su damlamış gördüm böyle oluk oluk su yok..hafiften 4,5 damla filan.
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi bana kronik olan kalorifer peteği bağlantı yerindeki kareringlerden gelen su gibi geliyor (: |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Metin benim de aklima geldi ama oradan olsa yan taraftan su gelir diye dusundum. Pedalin ustune gelir mi ki? Hemde damla damla? |
|||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
||
koliva nın verdiği linkte var parçalar sanırım. bende de olmuştu oring sanırım yada başka bir parça varsa o değişti, özel servise gösterin bence.
Düzenleyen tigerland - 26 Temmuz 2012 Saat 11:12 |
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi o bölgeden başka türlü su gelemez çünkü motor bölümünden sızıntı olsa oraya akamaz. Ressimde gördüğün parçanın ucunda motor ile aracın içinin arasında kalan conta tarzında bir şey var borunun uç kısmında (iki siyah borunun arasında gri renkli süngerimsi parça). Bu yüzden motorda oluşan bir sızıntı bile olsa içeri kadar gelip akacağını sanmıyorum. Bu sorun bence her 206 ve 307 de görüşen karering sorunu |
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Metin haklisin o konuda, ama yukarida izgaradan sizar ise eger daha ustten gelebilir. Ya en kotu ihtimalle gaz pedalinin oradaki plastik kapak cikartilirsa ve elle muayene edilirse suyun nereden geldigi anlasilir. Hele kalorifer petegi kismindan ise zaten orada su vardir.
|
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
anladım abi.
|
|||
|||
nurinuri58
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
|
||
kimler ne yazdı okumadım ama. AYNI SORUNU BENDE YAŞADIM ÇÖZDÜM. kardeş ustaya gidersen kalorifer peteği patlak der değişecek der. 100 tl petek ve peteği değiştirmek için ön göğüsü komple sökmek gerekir der 150tl. sakın öyle bir şey yapma. bağlantı yerinde orling denilen bir conta var gaz pedlının üstünde 1tl onu değiştirsinler. diyelimki gerçekten kalorifer peteği patlamış sakın göğüsü söktürme inat et işini bilen birine git kalorifer peteği gaz pedalının yanından çekince çıkıyor göğüsü sökmene gerek yok. geçmiş olsun.
|
|||
bir nuri bir 206
|
|||
pug206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sızıntı gaz pedalının yanından geliyor hadidten akıyor böyle damlama bile degil yani...
cep telefonu bağlantı kablomu kaybettim,kaybetmeseydim fotosunu çeker burda paylaşırdım..gaz pedalının yanından geliyor su..heralde bu oring dediginiz olay olsa gerek.
|
|||
nurinuri58
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
|
||
evet dediğim gibi iki borunun bir birine bağlantısı var arasında çember şeklinde bir conta var işte orling dedikleri zımbırtı o büyük ihtimal zedelenmiştir. o iki boru bir birine 3 tane somunlu vida ile bağlı birazda gevşemiştir ondan akıyordur sen sıktırmakla yetinme orlingide değiştir çünkü ben 2 kere ugraştım
|
|||
bir nuri bir 206
|
|||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Seni su basliga alalim o zaman http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20250&PN=1&title=soutma-suyunun-aracn-%DDine-szmas-problemi |
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |