![]() |
|
307 mi Çalıştıramadım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Akeneton ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2012 Saat 09:42 |
Merhaba arkadaşlar,
Aracım 307 1.4 hdi. Dün aracımı parketiğimde her şey normaldi. En ufak bir anormallik bile yoktu. Bu sabah işe gitmek için aracımı çalıştırayım dedim, araç hiç bir tepki vermedi. Göstergedeki uyarı ışıklarının fotosonu çektim. ![]() Yay işaretli olanı daha önce hiç görmemiştim. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.Aracım çalışmıyor :/ Edit: Ön ısıtma bujileri (sadece dizel için) Uyarı buymuş arkadaşlar ne anlama geliyor?
Düzenleyen Akeneton - 07 Haziran 2012 Saat 09:45 |
|
2003 1.4 hdi xr Sahra Sarısı mütevazi 307 :)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Isitma bujisi soguk havalarda mazotu isitmak icin olan bir duzenektir.
Araciniz hic mi mars basmiyor? Yoksa basiyorda calismiyor mu? |
|
![]() |
|
Akeneton ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Malesef hiç marş basmıyor.
Düzenleyen Akeneton - 07 Haziran 2012 Saat 09:58 |
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Normalde kontak yaptiginizda tik sesi gelir. Hic seste gelmiyor mu? |
|
![]() |
|
Hayır , defalarca denedim hiç bir ses, tık falan yok.Sanki anahtarı boşa çeviriyorum gibi :/
|
|
|
|
![]() |
|
Saniyorum aku ile ilgili bir probleminiz var. Akunuzun durumunu biliyor musunuz? Kac senelik?
|
|
![]() |
|
Aküm 2 aylık dostum. Durup dururken ne oldu anlayamıyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
Kaputu hele bir ac, aku kutup baslarini bir yokla, temizle bakalim bir gelisme olacak mi. |
|
![]() |
|
Peki, Akşam son durum hakkında bilgi veririm. İlginiz için çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
ısıtma bujileri sadece soguk havada işini görür. sıcak havada yazın onlarınhepsi çalışmasada sorun olmaz demişti usta. ama birisi arıza vermeye basladı mı hepsini değiştirmek gerek diyor ustalar sırayla bozulur zira dediler. ama pahalı bir parça değil geçmiş ıolsun
|
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kutup başlarını kontrol et oksitlenmiş olabilir benim başıma gelmişti geçenlerde
|
|
2004 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
Sağolun arkadaşlar, Evt öyle sanıyorum bu ısıtma bujilerinden kaynaklanan bişey olmasa gerek, kutup başlarını bi kontrol edeyim. Umarım ciddi bişey değildir. şarj dinamosundan kaynaklı bişey olabilir mi. ?
|
|
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mars komurunde yada mars dınamosundada problem olabılır.Egerkı mars donuyo basmıyorsa olma ıhtımalı yuksek onada bı baktır akun saglamsa basıma yakın zamanda geldı cunku.Ama ısıtıcı ısıgı yanmıyordu bende.aklında olsun yıne.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Anlıyorum. Şöyle ki; anahtar dönüyor ama hiç bir tepki yok. Bu ilk aracım oldukça tecrübesizim terimlere karşı. Öyle sanıyorum kutup başlarından değilse çekici ile servise gitmem gerekecek :/
|
|
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Saglıklı oldugunu soylemem ve belırtırım hayatımdada bır kere mecburen denedım.Zararıda var araca.Vurdurmayı bı denedınız mı egerkı calısırsa mars komuru ve sarj dınamo olasılı yukselıyor.
Düzenleyen fatihgg - 07 Haziran 2012 Saat 13:12 |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Bilgileri buradan sizler sayesinde topluyorum akşam uygulayacağım. Çok sağolun. Araç evin önünde.
|
|
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Çektirmeye varmaya bilir iş. Belki sadece usta gelip düzeltebilir, bana da o tip bir şey gibi geldi. Benim ilk aldğımda mazot müşürü arızalandıydı ve ben hareket dahi ettiremezken usta geldi bir şekilde servise kadar gidecek hale getirip servise kadar götürdü. Sonrasında tamiri yapıldı.
Geçmiş olsun, inş dediğimiz gibi önemli bir şey değildir. İlk araba olunca nasıl bir duygu olduğunu biliyorum.
|
|
![]() |
|
Yapacaginiz sey takviye aku bulmak. Birisinin aracini sizin aracin onune burun buruna gelecek sekilde yanastirin ve takviye kablolari yardimiyla sizin araca baglayin. Bu sekilde aracin temiz calisip calismadigini kontrol edin. Calisir ise ya akunuz problemli ya da sarj olmamis. Calismaz ise opsiyonunu sonra degerlendiririz ![]() |
|
![]() |
|
Anlaşıldı ;) teybi açtım o çalışıyordu. Akü boş olunca teybi çalıştırabilir mi? Akşamdan bir şeyi açık unutmuş olamam.Farları unutsam arabadan çıkarken uyarı veriyordu.
|
|
|
|
![]() |
|
ttaylanaa ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ttaylanaa
GEçmiş olsun bir usta ile tanışmanın zamanı gelmiş sanırım. Güvenilir işinde uzman birini bulup aracınızın başına getirmelisiniz. Çekici ile uğraşmayın ustanız sizi yönlendirecektir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |