![]() |
|
Krank Mili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 22:07 |
Evet abilerim arkadaslarım bi kac gündür yolda gıderken arabamdan farklı bı ses geliyordu V kayısından sandım ılk ses o taraftan gelıodu 1 hafta felan kullandık arabayı malumunuz ayıptır soylemesi restauranta sureklı lazım oluyor alıs veriş ıcın ve en son tak ettı sanayi gittim
v kayısını soktuler ses gene var kayıs tan degıl dedıler servise gittim adam daha arabadan ben ınmeden moturu kapat dıe bagırdı krank mili dagılmıs :S dedi sordum 600 tl dedi + işcilik 200 800 tl dediler peugeot servisinin bayisi var orjinal parca satan gittim oraya orda bana 180 tl dediler sanayide peugeot servisinden ayrılan ustam var ona gittim degiştirdik ve V kayısının altından metal parcalar cıkmaya basladı krank mili soktugumuzde anlatıkki icinden cıkıyormus ve degiştirdik 20 tl BOSCH marka silecek aldım onları degıstırdım ve bana toplam 300 tl mal oldu ama güzel oldu eger biraz daha devam etseydin tirigeri dagıtır motoru eline alırdın dediler ve Şimdi arabam tertemiz =)))
Olan Son parama oldu xDD |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ucuz atlatmışssın ya 800 gitseydi
![]() |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun, Neden dağıldı acaba o mil onuda söyledimi ?
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
arabadan en ufak ses gelince (motordan yada yuruyen aksamından) hemen baktırırım başka arızaya sebep olmasın diye ve yakın cevrem cok pimpiriklisin diyorlar yaptırmazsan sonucuna katlanırsın
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
aynı bende senin gibiyim tıkırtı gelse sanayiye koşarım sonuçta hem can taşıyoruz hemde ufak tefek sorunlar ilerde daha büyük masraflara yol açmasın diye devamlı bakımlı olmasını tercih ediyorum 3 kuruşun hesabını yapıp 5 kuruştan olmayalım
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Geçmiş olsun , burada dağılan krank mili değilde krank kasnağı olmasın? krank mili 180 tl olamaz o yüzden |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
evet aynı fikirdeyim. V kayışına bağlı krank kasnağıdır o
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bende katılıyorum.Ayrıca krank mili olsaydı arabayı yerinden hareket ettiremezdin.Arkadaşın mazdasında olmuştu yolda kaldı çekici götürdü karnk mili değişti.1 hafta sonra yine yolda kaldı baktılar mil yamulmuş.Aracın yağ pompası arızalıymış motor yağsız kalıyormuş bu yüzden mili kırıyormuş.Mil ikinci kez ücretsiz değişti fakat motor indi pompa keçeler filan çok masraf etmişti.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çok çok geçmiş olsun , pat diye nasıl anladılar acaba
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |