Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Krank Mili

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18625
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 16:10
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Krank Mili
Mesajı Yazan: FromHeLL54
Konu: Krank Mili
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 22:07
Evet abilerim arkadaslarım bi kac gündür  yolda gıderken arabamdan farklı bı ses geliyordu    V kayısından sandım ılk ses o taraftan gelıodu 1 hafta felan kullandık arabayı malumunuz ayıptır soylemesi restauranta sureklı lazım oluyor alıs veriş ıcın ve en son tak ettı sanayi gittim
v kayısını soktuler ses gene var kayıs tan degıl dedıler servise gittim adam daha arabadan ben ınmeden moturu kapat dıe bagırdı krank mili dagılmıs :S dedi sordum  600 tl dedi + işcilik 200   800 tl dediler peugeot servisinin bayisi var orjinal parca satan gittim oraya orda bana 180 tl dediler sanayide peugeot servisinden ayrılan ustam var ona gittim degiştirdik ve V kayısının altından metal parcalar cıkmaya basladı krank mili soktugumuzde anlatıkki icinden cıkıyormus ve degiştirdik 20 tl BOSCH marka silecek aldım onları degıstırdım ve bana toplam 300 tl mal oldu ama güzel oldu eger biraz daha devam etseydin tirigeri dagıtır motoru eline alırdın dediler ve Şimdi arabam tertemiz =)))

Olan Son parama oldu xDD

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 22:17
Ucuz atlatmışssın ya 800 gitseydi Gülme

Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 22:24
Geçmiş olsun, Neden dağıldı acaba o mil onuda söyledimi ?

-------------
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37

Mesajı Yazan: iibrahimm
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 23:42
arabadan en ufak ses gelince (motordan yada yuruyen aksamından) hemen baktırırım başka arızaya sebep olmasın diye ve yakın cevrem cok pimpiriklisin diyorlar  yaptırmazsan sonucuna katlanırsın 

-------------
307 1,4 hdı

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:52
Orjinalini yazan: iibrahimm iibrahimm Yazdı:

arabadan en ufak ses gelince (motordan yada yuruyen aksamından) hemen baktırırım başka arızaya sebep olmasın diye ve yakın cevrem cok pimpiriklisin diyorlar  yaptırmazsan sonucuna katlanırsın 

aynı bende senin gibiyim tıkırtı gelse sanayiye koşarım sonuçta hem can taşıyoruz hemde ufak tefek sorunlar ilerde daha büyük masraflara yol açmasın diye devamlı bakımlı olmasını tercih ediyorum 3 kuruşun hesabını yapıp 5 kuruştan olmayalım

Mesajı Yazan: sahin-peugeot
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 08:31

Geçmiş olsun , burada dağılan krank mili değilde krank kasnağı olmasın? krank mili 180 tl olamaz o yüzden

-------------
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii

Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti.
İstanbul/Ümraniye
(533)3018806 - (216)6311080

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 10:07
Orjinalini yazan: sahin-peugeot sahin-peugeot Yazdı:

Geçmiş olsun , burada dağılan krank mili değilde krank kasnağı olmasın? krank mili 180 tl olamaz o yüzden

evet aynı fikirdeyim. V kayışına bağlı krank kasnağıdır o

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: sedataksu
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 10:49
Orjinalini yazan: sahin-peugeot sahin-peugeot Yazdı:

Bende katılıyorum.Ayrıca krank mili olsaydı arabayı yerinden hareket ettiremezdin.Arkadaşın mazdasında olmuştu yolda kaldı çekici götürdü karnk mili değişti.1 hafta sonra yine yolda kaldı baktılar mil yamulmuş.Aracın yağ pompası arızalıymış motor yağsız kalıyormuş bu yüzden mili kırıyormuş.Mil ikinci kez ücretsiz değişti fakat motor indi pompa keçeler filan çok masraf etmişti.

-------------
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 12:16
çok çok geçmiş olsun , pat diye nasıl anladılar acaba 

Mesajı Yazan: OkaN
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 18:32
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın

-------------
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net