![]() |
|
Aracınızın Orijinalliğini Sakın Bozmayın |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 01:37 |
Arkadaslar bu hafta sonu aracımın yere 5 cm alçaltmak için izmit cantürk amortisör e gittim. Tabiri caiz ise arabamın azına zıctılar.
Amortisötleri sökerken aksı cıkardılar sanzıman yagım eksildi Ben böyle bi amortisör sökme olayı görmedik çekiçle vura vura söktüler Z rot u vidasından sökemedikleri için Spiralle kestiler Aracımdan çıngır çıngır ses geliyo. Ön takımları yaptırıcam. Orjinal amortisör taktırıcam. Akslar ve sanzıman yağım kontrol edilecek. Varmı sağlam bi peugeot servisi....
Düzenleyen Berkay - 30 Ağustos 2011 Saat 14:18 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmıs olsun dıyeyım. Ama tabırı caiz midir esasında bılenden bır icazet almak lazım ama muhtemelen "kasap" bır ustaya gıtmıssın...
![]() |
|
![]() |
|
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
gittiğim eleman ki usta diyemem dememde zaten arabamın canına okudu. Aracımı peugeot bayi servisinde kontrol ettiricem. Düzce de ikamet etmekteyim. Sakarya ve kocaeli servisleri hakkında bilgim yok. bilgisi olan arkadaslar varsa hangisi daha iyiyse ona gidicem.
|
|
![]() |
|
Adapazarı veya Izmıt cevresınde bılgılı olan arkadaslar yardımcı olmaya calısacaklardır.
Almıs oldugun yayların markasını ve fıyatını ogrenebılır mıyız ???
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Amortisör değişirken azda olsan sol taraftan biraz yağ akar ama senin usta ne kadar akıttı bilemem bizimkilerinin amortisörleride biraz sıkıntı alt tarafı sıkı geçme olduğu için yerine oturturken biraz darbe gerekebilir :)
|
|
![]() |
|
ah be! almıs olsam neyse. adam orjinal amortisör ü bozdu. yaylarım orjinal. |
|
![]() |
|
ne enteresandır ki sag tarafın amortisörü sökerken aksı oynattı. o zaman sanzıman yagı eksildi. walla kara kara düşünüyorum. komple amortisörleri yenilicem. ön takıma ve aksları da kontrol ettiricem. vallahi arabayı alcaltıcaz dedik basımıza iş aldık. orjinale donmeye uğrasıcam artık.... Sakarya peugeot servisi mi yoksa İzmit peugeot servisi mi bilmiyorum. eğer bu servislere aracını götüren arkadaslar warsa hangisini tercih etmeli. acil yardım!!!
|
|
![]() |
|
41FZ206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli - İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
İzmitte - Yetkili istiyorsan peugeot haldızlar yetkili servis var
ama yok yetkili değil bilgidiniz güzel özel servis var dersen Güven otomotiv var ustaları peugeot otomobili var ben 5 cm yay aldım taktırdım ztn kapı komşum çok memnunum bütün bakımlarımı eksiklerimi ordan yaptırırım. |
|
![]() |
|
Sana önereceğim birkaç usta var. Özel mesajla gönderiyorum..
![]() Düzenleyen Berkay - 30 Ağustos 2011 Saat 14:17 |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
vay vay vayyyy abi o ne işe düşmüşsün sen ya???
valla geçmiş olsun ne diyeyim bilemedim.
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İyiki amortisörleri spiral ile kesmemiş o nası usta yaw
Büyük geçmiş olsun |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
samett53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: İst - Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
sen gene iyi ön amortisörü kestiriken caydı fren hortumunu patlatı bu1 sonra yerine oturmadı ön takım koplke dağıldı o yay tornacıya gitti hele arka torsiyondan düşürürken saplamalar çıkmadı 5 saat vuru vara anca biri çıktı diğeri kesildi :S şimdi araba sağa çekiyo aynı masraf bndede var
|
|
2001 PEUGEOT 206 xs RC stile ( SİYAH )
_TR 34 ZF 3733_ -0542 553 02 53- O rh (+) |
|
![]() |
|
Bende yaylamayı düşünüyordum haberini okuduğumda hemen vazgeçtim. Sana geçmiş olsun.... |
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
geçmiş olsun. aracımın orjinalliğine dokunmayı düşünmüyorum. varsın stock kalsın be :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |