![]() |
|
lpg montajı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2011 Saat 20:23 |
merhaba aracımın benden önceki sahibi atiker marka lpg taktırmıs.
tam performans için iyi montaj yapan yere yaptırınız deniyor bende katılıyorum ama yapılmış bir kere. bu konularda fazla bilgim yok ancak bu montajı kusursuz hala getirmenin bir caresi yokmu yani tekrar montaj, tamir vs. ? tesekkurler.
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
riva70. bildiğim kadarı ile safe fastlar güzel çalışıyor ama multifast eski olduğu için nasıl olur bilmiyorum. Multifastın çalışma sistemini özelliklerini vs araştırmak araç ile karışlaştırmak lazım ozaman uyum konusu daha iyi anlaşılır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
evet bencede aracla uyumlu olan en yenı sıstem ve cok iyi bir montaj bunlar gereklı suanda en iyi teknolojo obd teknolojısı her markada obd olanı kullanın arac anlık yakıt tuketımını kendı ayarlıyor bende bunları metin ve cecoliden ogrendım salı gunu bende atıker safe fast obd2 taktırıyorum :)))
|
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
lpg sisteminin beynini degiştirsek yeterli olurmu?
ama arkadasımın megane 2 var atiker fast sistemi var sorunsuz kullanıyor arıza ısıgıda yakmıyor bildiğim kadarıyla o daha eski bir sisitem degilmi?
|
|
|
![]() |
|
bence sistemi bi eldengeçirin bana cecoli abim demişti bende fast kit var demişti önemli olan usta demişti hem fastın programlanması kolay demişti.o bana maslakta bır yer önermişti. ben bi ara lpg yi düşündüm.adamlar v12 motora lpg takmış sanırsam 2 tane 6 silindir kit . ve bu yeri çok met ediyorlar. Düzenleyen CeCoLi - 25 Temmuz 2011 Saat 09:20 |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
sistem de bir hata varsa ve ya bir hata olduğunu düşünüyorsanız öncelikle sizin sorularınıza ve isteklerine cevap verecek bir yer bulmanız lazım,öyle hatalı montajı yapılmış sistemler gördüm ki tamamen sökülüp sıfırdan montajlanması gerekti,hatta bir aracın manifoldunu da değiştirmek zorunda kaldık.
|
|
![]() |
|
Arac cok yakıyor ve arıza ısıgı yanıyor bulundugum yerde sordugumda da bu imkansız lamba yanar diyor yakıtı da ayarlıyor ayarlıyor düşmüyor.
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
her motor aynı değil bence.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Multi fast, fast ve safe fast sıralamasıyla kıtler pıyasaya cıkmıstır. Tesisatları farklıdır. Sadece ecu degısımıyle yenı kıte donusturemezsınız...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |