Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

lpg montajı

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16616
Tarih: 22 Kasım 2025 Saat 21:16
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: lpg montajı
Mesajı Yazan: riva70
Konu: lpg montajı
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2011 Saat 20:23
merhaba aracımın benden önceki sahibi atiker marka lpg taktırmıs.
tam performans için iyi montaj yapan yere yaptırınız deniyor bende katılıyorum ama yapılmış bir kere.
bu konularda fazla bilgim yok ancak bu montajı kusursuz hala getirmenin bir caresi yokmu yani tekrar montaj, tamir vs. ?
tesekkurler.

-------------
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system

Cevaplar:
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2011 Saat 21:18
riva70. bildiğim kadarı ile safe fastlar güzel çalışıyor ama multifast eski olduğu için nasıl olur bilmiyorum. Multifastın çalışma sistemini özelliklerini vs araştırmak araç ile karışlaştırmak lazım ozaman uyum konusu daha iyi anlaşılır.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2011 Saat 21:22
evet bencede aracla uyumlu olan en yenı sıstem ve cok iyi bir montaj bunlar gereklı suanda en iyi teknolojo obd teknolojısı her markada obd olanı kullanın arac anlık yakıt tuketımını kendı ayarlıyor bende bunları metin ve cecoliden ogrendım salı gunu bende atıker safe fast obd2 taktırıyorum :)))

Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2011 Saat 21:26
lpg sisteminin beynini degiştirsek yeterli olurmu?
ama arkadasımın megane 2 var atiker fast sistemi var sorunsuz kullanıyor arıza ısıgıda yakmıyor bildiğim kadarıyla o daha eski bir sisitem degilmi?

-------------
atiker multifast system

Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2011 Saat 22:15
Orjinalini yazan: riva70 riva70 Yazdı:

ama arkadasımın megane 2 var atiker fast sistemi var sorunsuz kullanıyor arıza ısıgıda yakmıyor bildiğim kadarıyla o daha eski bir sisitem degilmi?

bence sistemi bi eldengeçirin bana cecoli abim demişti bende fast kit var demişti önemli olan usta demişti hem fastın programlanması kolay demişti.o bana maslakta bır yer önermişti. ben bi ara lpg yi düşündüm.adamlar v12 motora lpg takmış sanırsam 2 tane 6 silindir kit . ve bu yeri çok met ediyorlar.

Mesajı Yazan: mimitt
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2011 Saat 22:40
sistem de bir hata varsa ve ya bir hata olduğunu düşünüyorsanız öncelikle sizin sorularınıza ve isteklerine cevap verecek bir yer bulmanız lazım,öyle hatalı montajı yapılmış sistemler gördüm ki tamamen sökülüp sıfırdan montajlanması gerekti,hatta bir aracın manifoldunu da değiştirmek zorunda kaldık.

Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2011 Saat 22:44
Arac cok yakıyor ve arıza ısıgı yanıyor bulundugum yerde sordugumda da bu imkansız lamba yanar diyor yakıtı da ayarlıyor ayarlıyor düşmüyor.

-------------
atiker multifast system

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2011 Saat 23:25
Orjinalini yazan: riva70 riva70 Yazdı:

her motor aynı değil bence.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2011 Saat 09:24
Multi fast, fast ve safe fast sıralamasıyla kıtler pıyasaya cıkmıstır. Tesisatları farklıdır. Sadece ecu degısımıyle yenı kıte donusturemezsınız...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net