![]() |
|
Orjinal Ses Sisteme Anfi Bağlama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 20:00 |
|
Arkadaşlar;
Aslanımın orjinal ses sisteminde birkaç değişiklik yapmak istiyorum. Örneğin kapılardaki hoparlorleri değiştirmek. Birde güzel bi anfi baglamak Orjinal sisteme anfi bağlayabilirmiyim cvp evetse nasıl? yan kapılardakı hop.için ne önerirsiniz |
||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben Partnerime bagladım ufak splıter kad bı cıhaz 20 25 tl teyp amfı donusturucu,
Ben amfı den once onlere 220 w lık sunny taktı it gibi pişmanım az daha yanar diye amfiye baglamıyorlardı. Teknosada güzel takm lar var ama cm sını bulamaya bılırsın. Benımkınden,
Düzenleyen Engin Tepe - 09 Temmuz 2011 Saat 20:22 |
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
su an nasıl sende orjinale gore duzelme carmı sesde
|
||
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Offf dıyorum videom var http://www.izlesene.com/kanal/engintepe
|
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Ama ende bıde jbl 1000 lık bass var,
Arka kapılarda vrmı senın hoparlr takımı. 4 kapı + mıdler amfı ıle yetrlı duzeye gelır bnm kıler dandık oldugu için on mıd ler amfıde olsa fayyda etmıo.
|
||
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
abi iyi ses almak için kapılara izolasyon şart diyorlar yoksa çok kötü ses veriyormuş yaptığına değmişyormuş 307 ler için. bende bir ara niyetlendim ama bazı sıkıntılardan dolayı yapamamıştım
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ben idareten bir şey yaptım :))) 4 mid 1 bas 2 anfi :))) bu gün bitirdim... şimdilik idare eder... ama yan aynalarla orta aynayı oynatmam için anfilerin ayarını yapmam lazım :)))) |
||
![]() |
||
|
arka kapılarda var hop. daha once 206im vardı onda on kapıdaki hop. söküp yerine kompanent takmıstım seste bariz değişim oldu şimdi 307deyim bundana boyle bişi yapayım dedim |
||
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
abi 307 lerin kapı kolonlarını iyileştirmek için kapının elden geçmesi izolasyon yapılması gerektiğini söylüyorlar yoksa en kalitelisinide taksan verim alamıyormuşsun izolasyon olmadığı için
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |