|
106 sac jantmı ağır yoksa gti jantımı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tayfur
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2011 Saat 13:57 |
arkadaşlar araçtan çıkarıp tartmadım ama 106 quik sac jant mı ağırdır yoksa 106 gti jantımı, orjinali 7.5 diye biliyorum ama replika gti jantının kilosonuda merak ediyorum.
ayrıca benim lastikler 165.64.14 gti jantı kullananlar genelde kalın tabanlı lastik kullanıyor bendeki lastikler gti jantına olurmu. |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok fark yoktur. 106 quike olacak en iyi janttır. Hem performansı kesmez arabayı zorlamaz, Hemde konforu çok azaltmaz. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çelik jantın normalinden daha hafif olması daha sağlıklı eğlmi mesela otobüs içinde var çelik jantlar normalinden kat kat hafif sürüşüde baya etkiliyo hem yakıt düşüyor hemde rampada en az 1 vites kar sağlıyor
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende de quik var,hemde jantlar 15 bwa wenom lastik ölçüleri 195 45 15 buna rağmen araç iyi gidiyor,lakin üzerindeki orjinal jantlar olmuş olsa araç daha hafif olacak.
Gti jantı ile sac jant karşılaştırması içinse sac jantlar daha hafiftir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |