![]() |
|
Tuning Show Jant & Hi-Fi Fuarı Video 23.04.11 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2011 Saat 21:21 |
|
Arkadaşlar Bu Gün CNR Expoya Tuning Fuarı için Gittim Fakat Bu Sene Geçtiğimiz Senelere Oranla Katılım Azdı...
Gerek Sponsor Firmalar Olsun Gerekse Forum Sitelerini Dahil Etmemeleri Fuara Büyük Bir Gölge Düşürdü; Ben Yine Sizler İçin Bir Kaç Güzel Kare Yakalamak İstedim... Yorum Sizin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen albaydemircan - 24 Nisan 2011 Saat 01:01 |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kalite yapıcam diye fuarın içine ettiler kimse takip etmiyordu artık zaten ama resimler için sagol.
|
||
![]() |
||
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
janlar va araclar forfect.ama hatunlar daha güzel :D
|
||
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
||
![]() |
||
|
Atmosfer Çok Kötüydü Tam Bir Rezalet Bütün Fuarı Resmen 5 Dakikada Gezip Bitirmek Mümkün... Şahsen Hiç Bir Zevk Almadım... |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
demircan abı beyaza yapışmışsın gene :)) plakada fenaa :)) kütahya / tavşanlı plaka gurur duydum acıkcası :)) saol paylaşım için :) Düzenleyen albaydemircan - 23 Nisan 2011 Saat 21:50 |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
Resimlerde görünen araç aslında gri renkliydi beyaza çevirmek için kaplamamı yaptılar yoksa boyattılarmı bilmem ama http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-acil-acil-ihtiyactan-39510721/detay/ Diğer resimlerde çok güzel. Emeğinize sağlık. Düzenleyen albaydemircan - 23 Nisan 2011 Saat 22:03 |
||
![]() |
||
|
Galip İnan Bana Arabalardan Ve Jantlardan Çok Sürüsüne Bereket Bayan Vardı Fuarda Çektiğim Her Karede En Az 2 Bayan Hazır Kıta Bekliyordu... Katılımın Beklenilenin Altında Olduğu İçin Güzel Bayanlarla İlgi Çekmeyi Planlamış Adamlar Heralde; Sonuç Tam Bir Fiyasko |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
bende dıyorum bu aracın aynısının grısı var :))))) renk degısımıne ugramıs ama daha guzel olmuş ya :)
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
Bu Araç Daha Önce İstanbuldayken Beyazdı Ama Bu gün Fuarda Beyaza Kapladıklarını Fark Ettim...
Kütahyaya Satılmadan Önce Antalyaya Satılmıştı Heralde Ordanda Kütahyaya Gelmiş Allah Bilirya Aracın Başına Ne Gelmiştir Diye |
||
![]() |
||
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
|
araçlar çok güzel çok hoş bizim 206+ da varmış :D resimler için teşşekürler
|
||
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
||
![]() |
||
|
O Zaman Bu Araç Bahsettiğimiz Araç Değil Benim Bahsettiğim Araç Orjinalindede Beyaz Yanılmıyorsam 2005 Model Olması Lazım
|
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Nedir bu Kütahya'dan çektiğim
![]() |
||
![]() |
||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
abi resimlerin hepsi süper eline emeğine sağlık çok hoş olmuş..
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
![]() |
||
|
Napalım Kardeşim Çekiyor Her Zaman Etkisinden Kurtulmak Mümkün Değil.. |
||
![]() |
||
|
Eyvallah Muradım Siz Yeterki Beğenin |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() ![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
|
Valla Çok Haklısın Kardeşim İçtik İçeli Memleketimiz Oldu Artıkın Kütahya
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Eyv.
![]() |
||
![]() |
||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
albayım mankene ayarı veremedin heralde :D
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |