![]() |
|
307 Lastik seçimi kafam karıştı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2011 Saat 21:42 |
arkadaşlar 2 adet alstik alacağım ancak her gittiğim lastikci bir şey söylüyor. goodyer alacağım kötü diyorlar. lastik farketmez 91V olsun marka farketmez diyorlar mişhelin dunlop yada pirelli mi yada sıradan bir marka mı alayım . bilindik markalar 150 tl bilinmedik markalarda 105 tlden başlıyor bir bilen tavsiyesi alsam iyi olacak. şimdiden teşekkrler ....
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir kere bilindik markalardan sasma, lastikte ucuza kacilmaz. Benim kullandigim GoodYear EfficientGrip ve memnunum. Aralarinda cok aman aman fark oldugunu da sanmiyorum. Biz normal kullanicilariz oyle %1 gibi ufak etkileri olan etkenler bizim pek umrumuzda olmaz. Kaldi ki hangi lastigin bir konuda artisi varsa diger bir konuda mutlaka ama mutlaka eksisi vardir. Terazinin iki kefesi gibi. Her zaman artik olmaz, artilar eksileri goturmeli. Tek bir husus var o da kalitli uretim. O yuzden Michelin, GoodYear, Bridgestone gibi markalardan birinden alirsan memnun kalacagini dusunuyorum. |
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
good year ı beğenmeyen lastikçinin işten anlamadığını söylerim bir çok kalite marka orjinal lastik olarak kullanıyor yinede bilindik markalar dan şaşmamak gerekir
|
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
prelli ve good year iyi mrkalar değil. kısa sürede yıpranıyorlar...
|
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN UCUZ UZAK DOGU CİN MALI FALAN ALMA İLK BAŞTA İYİ SONRALARI HİC YOL TUTMUYOR BALAN AYARIDA YAPTIRSAN 130 U GECTINMI TITREME YAPIYO
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
lastik konusu bence önemli.aracı tutan lastikler.30-40 lira için değmez.aracın yere tutunması önemli.ayağımızdaki ayakkabılar gibi düşün.ucuz alan iki kere alır.ben michelin kullanıyorum memnunum.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
nokian h modelini tavsiye ederim. 130 tl den başlıyor. finllandiya malı. aynı zamanda dünyanın en sessiz lastiği olma ünvanına sahip.
bu arada nokian lastikleri aynı zamanda nokia cep telefonu firmasının da sahibi.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |