![]() |
|
Arabam Çalışmıyooor! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 18:36 |
arkadasim motora mazot veya benzin gidiyomu yada yeteri kadar gidiyomu
10 saniye marsa da basma akuyu cabucak bitirirsin
; belkide depodan gelen boruda pislik olabilir;birde bunlara baktir
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
marşa 10 15 saniye basılı tutman iyi olmaz. endüksiyon bobini yanabilir. o kadar süre bastıktan sonra çalışıyorsa arabanın ateşleme sisteminde sorun vardır. aküden gelen akımı çoğaltan endüksiyon bobininde sorun var diye tahmin ediyorum. |
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlız bi arabayı alalı 2-3 ay oldu. ilk aldıgımız zaman bilgisayara bağlattık. hiçbi sorun yok gayet iyi durumda dediler. hatta o günün aksamı deneme sürüşüne çıktığımda yine olmuştu bu sıkıntı.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
aküyü kontrol edin. zaten üzerinde dolu boş ibareleri olması gerek, ufak yuvarlak cam gibi parçanın içi yeşil ise akünüz iyi durumdadır. Bu şekilde kullanmamanızı öneririm.
|
|
![]() |
|
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
Stop Stop demesinin tek sebebi arabanda bir sorun olması.Sadece abs ışıgının yanma sebebide aırbagın olmamasıdır yada varsa oda yanıyordur.el freni ışıgın vs de yanması gerek hepsi aynı anda yani.Araçlarımız en ufak bir sorunda dıt dıt dıt stop diyor.Misal 1 ay önce aracımda aynı sorun vardı serviste bilgisayara soktum balatalardanmış.bu balata değil atıyorum disklerde olabilir.yani kısaca komple makinaya bağlatman lazım arkadaşım :)
|
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bu tür bir problemin basit bi durum olmadığını düşünüyorum.Özellikle uzun vadede ciddi sorunlarla karşılaşabilirsin.Teşhis koymak açısından aracı bilgisayara bağlatmanızı öneririm.Böylelikle sorun hakkında fikir sahibi olursunuz.Yaptırıp yaptırmamak size kalmış ama sorunu bilip araca ona göre davranmak lazım.Belki 10 saniye marşa basmak daha büyük probleme neden oluyordur.
|
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
öyle denemeye kalksam baya bi süre bende kalması lazım akünün. çünkü bu olay 1 aydır falan olmuyordu. 1 ay öncesinde bi kaç kez olmuştu . bayadır yapmıyordu.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mars almamanin pek cok nedeni olabilir ama abs isigi da yandigi icin ben akuye takildim. Aracinizi soyle bir iki gun baska bir akuyle deneme sansiniz var mi? Hani degis tokus yapin tanidik varsa.
|
|
![]() |
|
evet sanırım o abs ışığı. o yanık kalıyor. marşa basabiliyorum fakat almıyor,çalışmıyor . bugun oldu mesela bi yere gittim tekrar geri dönerken çalışmadı. 10-15 saniye marşa basılı tutunca yedi çalıştı .
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Calismiyordan kasit hic dondurmuyor mu yoksa dondurup calistirmiyor mu? Dediginiz abs isigi. Aku ile ilgili bir probleminiz olmus olabilir mi? Mars basabiliyor musunuz?
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Bilgili arkadaşlar girdiğinde yardımcı olacaklardır
![]() |
|
![]() |
|
Neden yardımcı olmuyorsunuz arkadaslar ? |
|
![]() |
|
Arkadaşlar Merhaba. daha önce söylemiştim aracım 2002 307 xt. arabayla cıkıyorum bi süre gidiyorum. stop edip durdugumda tekrar calısmıyor bazen. sarı bi ışık yanıyor sanırım abs ışığı. stop yanıp sönüyor falan. çözemedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |