![]() |
|
106 Jant Seçimi (Tornade Buldum YARDIM) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2011 Saat 19:37 |
![]() Beyler linkteki Orijinal Peugeot Tornade14' jantı 500TL'ye veriyor, nasıl sizce? 175 taban kullanılır mı ki?
Paintte şöyle bir deneme yaptım aşırı dandik oldu ama uzaktan bakınca fena durmuyo.. ![]() Düzenleyen berkaygr - 09 Şubat 2011 Saat 21:10 |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha önce kullanan birisini görmüştüm.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
kullanabilirsin tabiki ama hem goruntu olarak hemde yol tutusu olarak 195 i tavsiye ederim. 185 55 15 kullanirsan surtunme katsayisi azaldiği için araba 4-5 kurus daha az yakabilir, tek avantaji bu olur sanirim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
106 da 195 45 15 e mecbursun. camurluklara sürtsün dersen maksimum 50 ama çok zararlı benden söylemesi.
|
|
![]() |
|
206'da kullanıcak olsam 195 alırım da 106 quiksilverda kullanmayı düşünüyorum. sonuçta 1,4 75hp araç. normalde 14 takmam lazım ama bu jantın görüntüsü, duruşu bitiyor beni.
|
|
![]() |
|
ben şuan 175 65 14 kullanıyorum. tam tur sağ yapınca sürtme yapıyor sadece. 185-55-15'le yükseklik olarak aynı. yine tam tur sağ sürtecek yani. ekleme: 195 tabanla yakıt bir hayli artar diye düşünüyorum. 45 yanak da konforu epey azaltır..
Düzenleyen berkaygr - 08 Şubat 2011 Saat 20:52 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
kullanda gör madem sen bu kadar çok biliyorsun jant lastik olaylarını niye soruyorsunki boşu boşuna
![]() |
|
![]() |
|
Burdaki hesaplamayı baz alarak konuşuyorum.
|
|
![]() |
|
tak gör
|
|
![]() |
|
Sen denemiş miydin? Eğer denediysen sende 5cm yay vardı sanırım, o yüzden sürtme yapmış olabilir mi? Bende stok yay var çünkü.
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
45 yanak kullanman lazım
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Tabi ki kullanabilirsin, araban da daha az yakar..
|
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
195/50/15
|
|
![]() |
|
Beyler linkteki 14' jantı 500TL'ye veriyor, nasıl sizce? 175 taban kullanılır mı ki?
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
106 gtı jantı al bence
|
|
![]() |
|
..
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
VTS MK2 Jant Tak 195/45/15 |
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
400'e alıcam sanırım bu jantları. şimdilik 175 65 14 fuldalarımla kullanıcam seneye 185 55 14 falan alırım.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
aynen.
106 gti kesinlikle. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |