![]() |
|
P.T. Altın günü Başlamıştır... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 7891011> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
offff salı gönderecektim yine unuttum köy telaşına yaa bugun yollauyorum hemen
![]() |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
ARKADAŞLARA DURUYU;
Malumunuz 2 hafta kaldı Dönemin bitmesine, Devam Edecekmiyiz? ve aramıza yeni arkadaşlar alalım mı?
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende devam edebilirim arkadaşlar
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
|
bende devam edebilirim
|
||
QWERTY
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
devam edelim aynı ekiple ve bu sefer ücreti de arttıralım 50 tl yapalım derim.
Bende varım P.tesi sıra kimde ?
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Grubu genişletip devam edelim diyenler salih abiMahmut Ertugrul Fevzi Aziz Abdullah ayrılmak isteyen ayrılabilir. 9ncu hafta 5 ağustos 2013 Pazartesi günü sırası Azizde yani Bende :) :)
Düzenleyen Aziz - 01 Ağustos 2013 Saat 15:06 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
Bende para kalmadı 9.hafta da fire verdim :D
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
abdullahalas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahalas
|
durmak yok yola devam
|
||
abdullah alasss
|
||
![]() |
||
|
Abdullah seni ekledim dostum.
Sen şimdi izmitede gelmezsin fevzi :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
teşekkürler üstadım :)
Alıştık çok şükür. bende Raptor'a sağlam bakım yaptırırım, yan çanta falan alırım artık, ferrari korna, silencer egzoz falan :)))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Güle güle haca Abi bende yolladım, yoldadır senin para
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
|
güle güle harca abi bende yolladım
|
||
QWERTY
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler arkadaşlar Kesenize Bereket :)
Heyecanlanıyorum görende 2500 tl geliyor kişi başı sanacak ::D :D:D D:D
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Abi gönderiyorum birazdan çok geciktim kusura bakma.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
AZiz abi paayı gönderdim ama Ayın 2 sinde alper bana 25 tl göndermiş onu anlamadım
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler Arkadaşlar Kesenize bereket, 3 Kişi Daha bekliyorum Hatırlatıyım :) O - F - E baş harfleri :D :D :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Azizim F olan benim :D akşama yatırıcam malum yoldaydım şimdi işleri topluom akşama arıcam hem görüşürüz
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
abdullahalas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahalas
|
kusuyra bakmayın ben bugun gonderebildim güle güle harcayın :)
|
||
abdullah alasss
|
||
![]() |
||
|
Tamam Konyalım :D görüşürüz derken geliyormusun yoksa telde ilk kez görüşecez diye mi dedin ![]() Abdullah Sorun değil dostum perşembeyi sel alıncaya kadar yolu var :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahalas
|
eyv. abi :)
|
||
abdullah alasss
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 7891011> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |