![]() |
|
bugün aracın için ne yaptın:)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 45678> |
Yazar | |
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de geçmiyor diye biliyorum. Güzel duruyor. Gündüz yanmıyorken de çirkin değilse bayağı iyi..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
egzozu kaça aldınız? bir de sesi duysak fena olmaz :)) vutuu vutuuuu ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Muz silecek ve cam suyu için tablet siparisi verdim.Gaza gelip paspasları da yenileyecektim.A101'e paspas gelince dursun dedim.
![]() Düzenleyen faldov - 16 Haziran 2014 Saat 00:44 |
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
komple içli-dışlı temizlik, jant parlatma ve ufak kılcal çizikleri pasta-cila ile giderme işlemi yaptım. Yaptıktan 4-5 saat sonra da yağmur yağdı :(:(:(
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Lpg deposunu fulledim bide küllüğü boşalttım araç kokusu taktım
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
navıtech indash teyp taktırdım ...
![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Advantan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Hemen kuş pisliklerini temizlettim
![]() Düzenleyen Advantan - 16 Haziran 2014 Saat 14:02 |
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
İç dış yıkattım, tertemiz oldu |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
araç dün çalışmadı bi ara bugün sigoratadan olduğunu öğrendim. bir güzel devre temizleyiciyle temizledim sigorta tablosunu şimdi maşallah hemen çalışıyor.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
burakbaykal2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakbaykal2
Herkese iyi geceler.Talihsiz bi olay yaşadık gece gece canımız sıkıldı buraya sorayım istedim. 206+ ımız var,akşam saatlerinde yenimahallede aile ziyaretindeyken sağ arka camı taş yada benzeri bişeyle patlatıp arabanın arkasında bişey var zannedip camı patlatmışlar.Daha önce hiç başıma gelmedi,eşimin de benim de moralimiz bir hayli bozuldu.Fiyat aralığı nedir yada en kısa nerede yaptırabilirim bilgisi olan var mıdır ? Şimdiden çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
depoyu fulledim :)
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Double din multimedya teyb aldım ama o bana ne yaptı sağ kapı çıtasını düşürdü ne yapsam yaranamıyorum aslana :)
|
|
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bıcı bıcı =)
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
65serdal58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 65serdal58
arac ici ayak aydinlatmasi yaptim bugun:)
|
|
![]() |
|
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Benzin aldım :)
|
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 45678> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |