![]() |
|
P.T. Altın günü Başlamıştır... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 45678 11> |
Yazar | ||||||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Ben satmayı planlıyorum abi
![]() ![]() |
||||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||||||
![]() |
||||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|||||
|
||||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||||
![]() |
||||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() - çiz beni emre. - ı ıhh, makine soğuk :D :D
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|||||
Mahmut'a ücreti havale ettim kimler yolladı bakalım
![]() |
||||||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||||||
![]() |
||||||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|||||
Teşekkürler
![]() ![]() |
||||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||||||
![]() |
||||||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|||||
İlki gerçekleştirdik ama helal herkes sabahtan yollama telaşı ile işe başladı en azından ben öyleyim :D
Gece bankaya gittim para yatırdım vs.. güzel bi süreç :D değişik geldi valla :D |
||||||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||||||
![]() |
||||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||||
Hayırlı olsun, mahmut alındı bilgisi olarak saat 16 gibi msj yaz eksik varmı bilelim? :D
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
ben unutmuştum ama garanti hatırlat unutmadı :D iyiki kurmuşum hatırlatma :D
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
abdullahalas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahalas
|||||
Arkadaslar ben enpara kartımı kaybetmiştim ondan dolayı parayı Erolsss den gonderdim bilginize
|
||||||
abdullah alasss
|
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|||||
Ulaştı hocam, mail grubuna mail atmıştım.Teşekkürler.
|
||||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||||||
![]() |
||||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||||
Abi ben işbankasına atsam olur mu işbankası uygulamasını değiştirmiş mobil veya internetten havale eft tanımlayamıyorum. Şubeye gidicem bugun eft yetişmez havale atarım |
||||||
![]() |
||||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||||
Ben gönderdim mail de attım umarım ulaşmıştır .
|
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|||||
Bir tek EERGUL arkadaştan gelmemiş görünüyor arkadaşlar onun haricinde herkesin işlemi tamam görünüyor. O da yollarsa hemen en zengin faizim başlayacak
![]() |
||||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
GÜnaydın arkadaşlar, dekont göndermede sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız oldu, durumu kasmamak adına bir oylama yaparak, günü gelen arkadaş pazartesi para alma işlemine müteakip, ertesi gün yani salı günü, bilgi versin yeter derim tamamını aldım, yada falanca kişi daha göndermedi veya iletişim kurdum müsait olamadı iletişimde kuramıyorum paraları aldı kaçtı
![]() |
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|||||
Rapor veriyorum
![]() Eergul dışında herkesten para gelmiştir. Kendisine Salh Abi mesaj attı, oradan gelecek cevaba göre hareket ederiz. Belki internet imkanı olmadı diye düşünüyorum. |
||||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
o gün kocaeliye yola cıkıyordu diye hatırlıyorum, bende ulaşmaya çalışacağım. |
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
![]() |
||||||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|||||
merhabalar herkese
hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum. kusuruma bakmayın mail grubuna da az önce bir mail gönderdim. buradan da söyleyeyim. ayın 8inde kıbrıstan kocaeliye yola çıktım ve yolculukta bazı aksilikler çıktı onlarla meşgul olduğumdan konuya uzak kaldım. üstüne üstlük telefonum da arızalandı yolculuk boyunca kapalıydı. mahmut bey sizden ayrıca özür diliyorum.zengin faizi konusunda planlarınızı ertelediniz benim yüzümden(ayrıca söylemeden geçemeyeceğim.tavsiye haddime değil tabii ki fakat faiz dinimizce haramdı bildiğim kadarıyla :) sadece hatırlatmak istedim "zengin faizi" olayının içeriği hakkında bir bilgim yok. tabii ki size kalmış birşey yanlış anlamayın lütfen) eğer sizlerde uygun görürseniz mahmut beyin hesabına 25 TL EFT yaparım yarın ilk işim olarak. şuanda banka hesabımda bakiye kalmamış çünkü.
ayrıca ben linki bulamadım. son durum nedir. güncel listeyi paylaşabilir misiniz lütfen? EDIT:
ayrıca sabrınız için saolun. tekrardan kusura bakmayın.
Düzenleyen EErgul - 12 Haziran 2013 Saat 02:17 |
||||||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|||||
Aynen hiçbir sıkıntı yok hiç kafanıza takmayın. Geçmiş olsun.
|
||||||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Enes haftalık liste bu ;
1-Mahmut TEKER 2-Fevzi KARAMAN 3-Onur AZĞIN 4-Ertuğrul SİPAHİOĞLU 5-Alperen AKSU 6-Enes ERGÜL 7-Abdullah ALAS 8-Salih KAMİLOĞLU 9-Mehmet Aziz VANÇİN 10-Ali Mikail İLHAN |
||||||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||||||
![]() |
||||||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|||||
tamamdır sağolun gönderiyorum simdi ücreti
yok büyük bir sıkıntı yok Allaha şükür. zaman kaybettik sadece. |
||||||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 45678 11> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |