![]() |
|
aracınız kilometrede ne kadar yakıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 34567> |
Yazar | |||
STIG26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: ESKISEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eskisehir - Karamursel - Istanbul - Eskisehir parkurunda Otoban 120 km, sehir icleri 75 km ve sehirlerarasi 95 km hiz sinirlama ile kilometrede 17kurus yakti. arac henuz 4000km de. Olcum depo dolumunda yapilmistir yol bilgisayari ile degil.
|
|||
308 Comfort Pack Executive
|
|||
![]() |
|||
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
||
307 hdi 110 luk sehır ıcı 22 kurus sehırler arası 18 kurus artık mazot zammından dolayı canına okundu tum aracların hdi lerde duman durumda
|
|||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|||
![]() |
|||
valerenga ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı valerenga
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arkadaşlar merhaba, acil bir konuda sizlerden yardım rica ediyorum
2002 model 206 xr otomatik vites aracım var, fakat son vitese geçmiyor, kontak kapatıp tekrar açınca sorun çözülüyor, o gün bir daha vitese geçmemezlik yapmıyor, fakat ertesi gün yine ilk çalıştırmada aynı sorun oluyor ve yine aç kapa ile sorunu aşıyorum, bir de vites geçişlerinde zorlanma var, bazı viteslerde (ki bu değişebiliyor bazen 2 bazen 3 ) devir 4 bine yaklaşıyor ve sonraki vitese geçişi sert bir şekilde hissediyorum, arabayı da 6 ay kadar önce aldım ve az bir maliyetle bu sorunu nasıl aşabilirim, yardımınızı rica ediyorum.
şimdiden teşekkür ederim.
|
|||
![]() |
|||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
||
1.6 206 lpg şehir içi 170 180 şehir dışı 150..
|
|||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|||
![]() |
|||
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
1.4 HDİ 206 70 ps 130kuruş yakıyo (17RC)jant war altında hemde
|
|||
![]() |
|||
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
||
4lt*3,52 tl=14,08 kr en iyi ihtimal şehirler arası yakar 13kr a bile kurtarmaz Clio dizel sahibi bir arkadaşım 12 kr yaktığını iddia ediyordu doğruda söylemiş ama kaçak mazotla o değeri yakaladığını itiraf etti sizde de böyle bir durum varsa ok diğer türlü imkansız 17-18 kr normal değerler diğer türlü kullanıcılar pireleniyor benim arabada mı bir yamukluk var diye 20 kr a kadar şehiriçi normal
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
1.4 feline bugün itibari ile 1 kmde 418 kuruş yakıyor.
Düzenleyen mustafakirli - 03 Mart 2011 Saat 14:31 |
|||
![]() |
|||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
||
1.4 otomatik 206 aracım 400 krş km de kısa mesafede çok değilmi?
|
|||
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|||
![]() |
|||
||
geçen pazar peugeot 307 1.6 triptonik aracımla ankaradan konya ya gidip geldim ortalama hızım 100 km/h hesaplarıma göre 29 krş yaktım sizce nasıl görüşlerinizi alabilirmiyim arkadaşlar.
|
|||
![]() |
|||
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
||
206 1.4 hdi aracımın deposunu doldurdum ve istanbul şehir içinde 840 km sonunda ışık yandı. bu arada aracıda yeni aldım, ilk kalkışlarım eski aracımdaki alışkanlıklar nedeniyle hep yüksek devirli oldu. bununda yakıt sarfiyatını bir nebze artırdığını düşünüyorum. bence krş hesabından ziyade depoyu tam doldurup ışık yandığında ne kadar yol yaptığınıza bakılmalı. savaş
|
|||
![]() |
|||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
||
|
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
![]() |
|||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
||
arac: 206 xs 1,6 16V 110 hp
kullanılan benzın 97 oktan arabayı aldıgım gun full yaptım 97 oktan benzınle. 200 e doldu. sehırıcınde yenı almanın hevesıyle sureklı sıkıstırdım arabayı.daha sonra tavan ve tabanı temızllettırdım yaklasık 1 saat araba calısır durumda kalorıferı acık sekılde kaldı. uzun lafın kısası bu sartlarda 307 km yol yaptım tekrar fulledım 115 tl 97 oktan benzın aldı araba. 115/307 = 0,374 kurus otoyolda sabıt 110-120 km/h ıle 105 km cıvarı yol yaptım tekrar fulledım 35 tl benzın aldı. 35/105= 0.333 kurus uzun yolda daha az yakar dıye beklıyordum.arabada acık egsoz ve acık hava fıltresı var. fıltreyı uzun yola cıkmadan once taktım. Düzenleyen axi206 - 10 Mart 2011 Saat 08:03 |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
arkadaşlar yakıtları kuruş üzerinden konuşmayalım lütfen çünkü sürekli yakıt fiyatları değişiyor. konuyu yeni gören arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmiş oluyoruz, şuanda mesela illk sayfada kuruş olarak yazan arkadaşlarımınız hiç birinin yakıtı aynı değil zamlardan dolayı arttı. buda yanlış bilgilendirme demektir, burada arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmeyelim.
tartışmayı litre üzerinden yapalım. yakıta nekadar zam gelirse gelsin değişmeyen tek şey 100 km deki tükettiği "LİTRE" dir.
bu şekilde yorumlar olursa fiyatlar nekadar değişirse değişsin aracın güncel yakıtı hesaplanır diğer arkadaşlarda karşılaştırma fırsatı bulur. Düzenleyen metin - 10 Mart 2011 Saat 08:10 |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
+1
|
|||
![]() |
|||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
||
Selam arkadaşlar.bende 206 feline 1.4 otomatik benzinli var.ş.içi km 0.6 krş yakıyor.sizce normal mi...teşekkür ederim..
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
al işte birtane daha.
hem yazılanları okumamışsın belli hemde forum kurallarını okumamışsın kendini tanıtmamışsın.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
![]() 307 SW 1.6 benzinli aracimla su aralar 100km de 6.7 litre yakiyorum. Düzenleyen koliva - 10 Mart 2011 Saat 14:16 |
|||
![]() |
|||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
||
|
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
![]() |
|||
||
koliva bu oranı nasıl yakaladın? söylede bizde bilelim. gerçi benimki otomatik bu oranlar uzun yolda bile hayal ama olsun yapmakda fayda var (:
|
|||
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Belcika'daki yollar Turkiye'nin 20 sene onceki yollari gibi. Yamasiz yol bulamazsiniz. Otobanda bile derin cukurlarla karsilasmak cok olasi.
Bu deger icin pek bisey yaptigim yok aslinda. Elimden geldigince kendim aracimin bakimini yaparim. Daha yeni mobil 1 0W-40 yag koydum, yag filtresini ve hava filtresini degistirdim. Ancak sunu belirtmeliyim ki bu deger arac bilgisayarindaki deger ama uc asagi bes yukari dogru rakam. Full depo aldiktan sonra lamba yanana(yani kirmizi bolgenin basina kadar) kadar 650-700 km arasi gidebiliyorum. Hic denemedim ama herhalde ordan asagisinin da 100 den cok yapacagini dusunuyorum. Toplamda bir depo ile 750-800 gider diye tahmin ediyorum. Sizinki kac yakiyor litre cinsinden? Onceki bolumlerde aradim bulamadim. Birde sunu ekleyim. Yakiti etkileyen en ama en buyuk etken yuksek viteslere cikana kadarki bolumdur. Ben 4 ya da 5. vitese gelinceye kadar arabaya hic yuklenmem, agir bir sekilde hizlanirim. Belkide 0-70 e 30 sn de cikiyorumdur ![]() Düzenleyen koliva - 10 Mart 2011 Saat 19:00 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 34567> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |