|
407 de rölantide aşırı titreme |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 345 |
Yazar | |
irfansdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irfansdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Abla diil tabla, eskiler oyle derdi:) sigorta kutusu anlayacagin. Akunun arkasindaki kapagin altinda olan bu arada, icerdeki diil.
|
|
AydoğanT
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2013 Konum: Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar ,
Havalar soğuk olmasına rağmen aracım hala titremiyor. Sanki yağ olayı çözmüş gibi görünüyor. Ama sorunun asıl sebebi yağ iticilerinden kaynaklanıyor Muhtemelen benimkiler ince yağ ile şu an işi götürüyor. İlerde durum değişebilir tabiki.
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
Şarj dinomosuna baktır git bir elektrikciye kömürlerini değiştirttir motor iyi şarj edemiyor ateşlemeyi bujilerle iyi yapamıyor buda motoru titretiyor sanırım
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
irfansdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irfansdemir
|
Merhaba,
Benim problemim buyuk olcude cozuldu, belli belirsiz hafif bir titresim kaldi:) C.tesi gunu once motordaki yag kalintilarini temizledik, engine flush koyduk, 20 dk rolanti, sonrasinda eski yagi bosalttik. Sonra 5w40 total quartz yag koyduk. 407 2.0 benzinli icin 2009 oncesi modellerde uygun yag 5w40, 2009 sonrasi 5w30'mus, bunu da bu vesileyle ogrendik. Sonra yaga subap iticileri icin ozel bi katki ekledik.2 sabahtir deniyorum, eski durumuna gore inanilmaz iyi durumda. Ayrica motor hissedilir sekilde sessiz calismaya basladi. Ileri asama problemlerde belki cozum olamayabilir ama iticileri degistirme oncesi son care deneyebilirsiniz. Bu arada benim ekledigim katkilar wynn's marka ama eminim baska markalar da isi gorur. |
|
OkanTekin
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2012 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OkanTekin
|
Bugün titremeyi bırak , 2 kere stop etti araba... Ne yapacağım bilmiyorum...
|
|
Okan Tekin
|
|
evooz
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iticiler için koulan katkı nedir
|
|
2006 407SW 2.0 Otomatik
Romano LPG |
|
irfansdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irfansdemir
|
O da wynns marka, linki su http://www.starklips.com.tr/index.asp?gorev=detay&id=3897&4712.html
|
|
evooz
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki nerden nekadara aldınız.
|
|
2006 407SW 2.0 Otomatik
Romano LPG |
|
irfansdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irfansdemir
|
Verdigim linkteki magazadan, istanbul bostanci sanayide. Engine flush arti buna 30 verdim.
Düzenleyen irfansdemir - 03 Şubat 2014 Saat 17:18 |
|
AydoğanT
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2013 Konum: Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar arabam hala titremiyor....
|
|
evooz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bi ricam olabilimi; Aracınızı sabah çalıştıdıktan sonra önden gelen kmpresör durunca yaklaşık 5-10 sn kadar 2000-3000 devir aralığında hiç ayağınızı gazdan çekmeden gaza basıp bıraktıktan sonra titreme olayına tekrar bakablirmisiniz. Benim aracımda bu olayı yapıktan sonra titreme aşırı derecede artıyor
|
|
2006 407SW 2.0 Otomatik
Romano LPG |
|
OkanTekin
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2012 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OkanTekin
|
Benim aracımda ki sorun halen devam ediyor...
|
|
Okan Tekin
|
|
irfansdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irfansdemir
|
Benim aracimda da problem cozuldu, cok hafif bi titreme oluyor o kadar. Dediginiz seyi de denedim, rolantide bi sapitma olmadi. Aracin eskisine gore belirgin sekilde yakit sarfiyati da dustu ayrica. Motorun icini temizleyip yagi dogru yagla daha once degistirmedigime uzuldum cidden, 3 aydir bikmistim arabadan. Bu arada teknik aciklamasi da su sekildeymis; 407lerde hidrolik itici oldugu icin, itici pistonlarinin ici yag ile dolana kadar tam fonksiyon gostermezmis, temizleme ve ince yag soguk havada bunu cozermis ama bu nihai cozum olmazmis, en fazla 40-50 bin km icinde ititcileri komple degistirmek gerekecek demekmis.
|
|
Cihhans
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2013 Konum: İsparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyi gunler 407 model aracim icin ariza tespit cihazi siparis verdim. yalniz arabada soket nerede yani neresinden bagliyacami bulamadim yardimci olursaniz sevinirim
|
|
irfansdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irfansdemir
|
Soket kol dayamanin altindaki gozde, uzerinde bir kapak vardir. Onu cikartip takin. Kontak kapaliyken takip sokmenizi tavsiye ederim.
|
|
Ahmet b
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selamin aleyküm
Merhaba Usta 407 sw aldım 6 ay oluyor Fakat titreme ve sirkeleme benim aracdada var Bir sonuca vardınız,mı ? Lütfen yardım
|
|
Kry48
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2020 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba sabah olan sarsıntıyı çözen oldu mu
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 345 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |