![]() |
|
Audio system incelemem Video eklendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 34567> |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cd m3 çalar ise rd4, mp3 çalar değilse rd3 uyumlu almanız lazım
|
||
![]() |
||
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
|
Adama da özellikle dedim mp3 çalmıyor diye ama rd4 göndermiş çalışmaz mı diyorsunuz serkan hocam akşam boş yere uğraşmayayım... :(
|
||
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Takamazsınız hocam rd4'ler 12 pin rd3'ler 8 pin, size 12 pin olanı gelirse hiç uğraşmayın
Teybiniz bu linkteki resimdeki teyplerden biri ise yanlış göndermiş demektir. http://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=98&Itemid=123 |
||
![]() |
||
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
|
Teşekkür ederim serkan hocam resimlerde benim teyp de var ancak satıcıyı yine aradım araç 2012 model ise RD4 dür diyor artık akşam bakıp olmazsa göndereceğim bende şans yok zaten ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Satıcılar çok şey biliyolar ama peugeotun 2012 model araca rd3 yani mp3
çalarsız teyp koyacağını bilmiyolar :) size 8 pin olan cihaz lazım, 207
ve 308'lerde kullanılan mp3 çalarlı teypler rd4 geçiyor onların cd
changer girişi 12 pin
RB3'ler kaset çalar 8 pin RD3'ler cd çalar 8 pin RD4'ler cd mp3 çalar 12 pin |
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
bu aletin anfi cikisi varmiydi hocam
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Bu ciha orjinal teybe bağlanıyor hocam, cihaz sadece mp3'leri okuyor gerisi teybe kalmış, yani teypde anfi çıkışı varsa bağlanır.
|
||
![]() |
||
|
Serkan hocam dediğiniz gibi rd3 imiş satıcı tekrar ürünü gönderdi
yalnız diğer üründen biraz farklı geldi kablosu şu iki girişi nereye
takacağım acaba ?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
O iki kablo boşta kalacak hocam, eğer cihaz cızırtı yaparsa o kablolara sırayla şase veriyorsun hangisinde cızırtı kesiliyorsa öylece kalıyor, bende cızırtı olmadı ikiside boşta duruyor.
|
||
![]() |
||
|
Allah razı olsun hocam calistirdim sonunda .. En son seste bile bozulma yok cok şükür |
||
|
||
![]() |
||
|
Hayırlı olsun, güle güle kullan...
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
abi bi benım araba için araştıralım şu mereti
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim, sağolun |
||
|
||
![]() |
||
|
Satıcı bana çok yakın Burak soğanlıda soralım bigün, hatta bitanede kale centerin karşısında bayisi var elinde kalmamıştı ben kale centerin karşısından almıştım. Düzenleyen Serco05 - 18 Şubat 2013 Saat 16:38 |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
ulaşabilecegim bir telefon felan varmı abi soralım.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
541 370 37 00. Tr tuning shop, ithalatçısı bunlar bahçelievler soğanlıda
|
||
![]() |
||
erdorado ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2012 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
Merhabalar, bende de bundan var. Kullanım konusunda bir sıkıntı yok ancak şöyle bir problemim var; misal 2'ye basıp 2. klasöre girdim şarkılar çalmaya başlıyor ancak CD02 Track XX tarzı herhangi bir bilgi almıyorum ekran üzerinde boş bir ekran var. tüm fonksiyonlar çalışıyor, direksiyon kumandasını da kullanabiliyorum ama bilgi yok. neden olur acaba?
|
||
![]() |
||
|
Aracınız ve teybinizin modeli nedir hocam?
|
||
![]() |
||
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
|
ben o iki ucu birbirine geçirdim. zaten birbirine geçmeye uygun şekildeler.. |
||
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
||
![]() |
||
fanes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2012 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|
Selam arkadaşlar, Bu cihazı yaklaşık 1 sene oldu alalı,hala kullanamadım.Düzce'de servis yok.(Cihazı aktifleştirmek için) En yakın Sakarya'da... Oraya da gidemiyorum,yani sırf bunun için gitmek istemiyorum... Allah aşkına Düzce'den olup bu cihazı kullanabilen var mı? Varsa nerde yaptırdı?Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır? Aslında daha önce sırf bunun için servise gitmiştim fakat beceremediler :( sıkıldım artık radyo dinlemekten...En sonunda kırıp atıcam,verdiğim paraya acıyorum :(
Kusura bakmayın böyle kızar gibi yazdım ama, kullanan olduğunu gördükçe hevesleniyorum bende :) Şimdiden herkese teşekkürler... |
||
Peugeot 206 Feline 1.4/5K-LPG
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 34567> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |