![]() |
|
P.T. Altın günü Başlamıştır... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 11> |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
finansbank müşterisi oldugum için, Iban no hemen tanımlandı bendeki kartla da işlem yapabiliyormuşum. sadece sözleşme pazartesi günü gelecek :) mail ile ibanı bildiriyorum abi.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
içeriğine dair bilgim yok abim nasıl oluyor enpara ya üye olsak hesap transferleri direkt oluyor mu ? çekmek istediğimiz parayı direkt olarak kullanabiliyor muyuz ? vs. vs. vs.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslında herkesin olmasına gerek yoktu abi
![]() ![]() ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
hocam adamlar hiç bişeye para almıyorlar döviz hariç. ben otomatik fatura ödeme talimatlarımı da buraya vereceğim 6 yılda garanti bankasına kaptırdığım paraları göz önünde bulundurursak, fatura öde kira öde, para gönder dünya para yapıyor yahu. eft ücretsiz havale ücretsiz, fatura ödeme ücretsiz. ama önemli bir unsurları varmış, ticari amaçla kullanılamaz. yada kullanıldığı tespit edildiği anda durduruluyor imiş :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Sendman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Manisa/SomA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Bende katılmak isterim. Meblağ sorun değil amaç bir arada olmak :D
Yücel ÜNAL
|
|
![]() |
|
Güncel.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Güncel
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Eğer güzel ve düzenli bir organizasyon olursa ben varım
Haftalık 25tl. İle girebilirim.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
enpara y bende üye olmak istedim ama bu eve gelme mevzusu sıkıntı benim sabit bir yerim yok. Ne zaman nerde olacağım belli değil. Şubeden fln olmuyor mu
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Ali gelme olayi sikinti olmuyor adam ariyor ben orada değil suradayim buraya gelin diyorsun oraya getiriyorlar. Gelmeden öncede ariyorlar mutlaka. Basvurada da galiba not dusulebiliyor durumun hakkinda bu yüzden başvur rahatça bence ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
aradılar beni, bu gün öğleden sonra geleceğini bildirdi, gelmeden tekrar arayacak. sonuçlar elimize ulaşsa artık, ne yapacağımı bilelim.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Adamlar geldi :) Ben hazırım..
![]() Buda hediyesi, yanlız kaleme bayıldım, tam emrelik :D ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Kalem güzel olmasına güzelde abi, ucu kırıldı arkası ile açılıyormuş (süper özellik) ama unutmuşum açtığımı salonda halının üzerinde getir götür yaparken halıyı berbat etmişim
![]() ![]() ![]() Bu arada sabahtan arayıp sistemden menun kaldınız mı falan diye anket bile yaptılar. Herkes hazırsa başlayalım bir an önce
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
fonsiyon okarak değişik bir kalem olmuş :) neyse, konu güncel.
tarih zaman saat belirleyelim, daha katılım olmayacak sanırım.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Final donemi nedeniyle pek aktif olamiyorum.iban numarami gonderecegim ayin 10una kadar aklimda yanlis anlasilmasin suan sorgulayamiyorum iban
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
abdullahalas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahalas
arkadaslar bende katılmak istiyorum uygunsa degerlendirirseniz sevinirim :)
|
|
abdullah alasss
|
|
![]() |
|
dostum, enpara.com a üye oldunmu sen ?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
çok isteriz tabiki, kuraya katılmadan listenin en sonunda olmak kaydı ile.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
abdullahalas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahalas
benim ne günahım var ki yaw :)
|
|
abdullah alasss
|
|
![]() |
|
günahla işimiz yok, ilk mesajınız, altın gününe, sizi tanıyabilmek için zamana ve onaylanması gereken verilere ihtiyacımız olduğundan bu şekilde değerlendirebiliriz. öncelikle tavsiyem, alttaki linke bir göz atmanız. sonrada, aşagıdaki bilgileri eksiksiz olarak doldurup 307bursa ![]() banka adı : ??? şehir : ??? şube kodu : ??? alıcı adı soyadı : ?? alıcı tel : ??? alıcı adres : ?? hesap no : ?? mail adresi : ?? IBAN NO : ???? |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 11> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |