![]() |
|
lpg tercihi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki serco bu yağ,yağ filtresi ,hava filtresi ve polen filtresi hepsi işçilik dahil kaça mal olur?bir de bunları internetten sipariş etsem daha mı uygun olur?yardımcı olur musun bana?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aracın kaç model hocam ben sana link vereyim ordan alırsın, işçilik ile göre değişiyor burda 20 TL'ye yapıyorlar bakımı geçen bi arkadaş Muğlaydı sanırım her yeri gezmiş en ucuz yer 40 TL demiş. Bakım ürünleri 100-110 tl arası tutar.
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
arac 2002 model xr otomatik vites 1.4
..aracı çalıştırdıktan sonra ne kadar süre beklemek lazım gitmek için...bir de hemen ısınmıyor bu arac...klimasında mı bir sorun var
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Motor yağı için link
http://www.peugeotmarket.com/10W40-4LT-MOTOR-YAGI,PR-26.html Filtreler için link http://www.peugeotmarket.com/206-14-16-1999-2004-FILTRE-SETI-ORJINAL,PR-415.html Forum sponsorumuz Şahin peugeotun internet sitesidir, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz, yüzyüze tanışmışlığım var gerçekten 10 numara bi esnaf, Siparişi verirken açıklama bölümüne aracınızın şase numarasının son 8 rakamını not düşünüz. Soğuk havalarda 1-2 dakika beklemekte fayda var, benim araçta çok çabuk ısınmıyor 2-3 Km'den sonra ılımaya başlıyor, sorun olacağını tahmin etmiyorum |
|
![]() |
|
tamam serco teşekkürler
|
|
![]() |
|
serco 4lt yağın hepsini mi koyuyorlar...
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |