![]() |
|
307 mi Çalıştıramadım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Akeneton ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aküm 2 aylık dostum. Durup dururken ne oldu anlayamıyorum.
|
|
2003 1.4 hdi xr Sahra Sarısı mütevazi 307 :)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Saniyorum aku ile ilgili bir probleminiz var. Akunuzun durumunu biliyor musunuz? Kac senelik?
|
|
![]() |
|
Akeneton ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Hayır , defalarca denedim hiç bir ses, tık falan yok.Sanki anahtarı boşa çeviriyorum gibi :/
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Normalde kontak yaptiginizda tik sesi gelir. Hic seste gelmiyor mu? |
|
![]() |
|
Malesef hiç marş basmıyor.
Düzenleyen Akeneton - 07 Haziran 2012 Saat 09:58 |
|
|
|
![]() |
|
Isitma bujisi soguk havalarda mazotu isitmak icin olan bir duzenektir.
Araciniz hic mi mars basmiyor? Yoksa basiyorda calismiyor mu? |
|
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar,
Aracım 307 1.4 hdi. Dün aracımı parketiğimde her şey normaldi. En ufak bir anormallik bile yoktu. Bu sabah işe gitmek için aracımı çalıştırayım dedim, araç hiç bir tepki vermedi. Göstergedeki uyarı ışıklarının fotosonu çektim. ![]() Yay işaretli olanı daha önce hiç görmemiştim. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.Aracım çalışmıyor :/ Edit: Ön ısıtma bujileri (sadece dizel için) Uyarı buymuş arkadaşlar ne anlama geliyor?
Düzenleyen Akeneton - 07 Haziran 2012 Saat 09:45 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |