![]() |
|
işte orjinal peugeot 206 multimedia sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
206+, sistemi 206 ile aynı ama sadece göğüs kısmı 207 gibi. |
|||
![]() |
|||
||
Alicilik senin aradığın ürün bu. Fiyatı da iyi. Bence kaçırma. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Valla çok iyi yaa ![]() Bunu 3 ay önce görsem hiç düşünmeden alırdım. şimdi pioneer teyp ve stalk adaptör aldım. 300 tl ye maal oldu. onları satabilirsem ve biraz para denkleştirirsem kesin alırım bunu. |
|||
![]() |
|||
||
Orijinal kolu kullanabiliyor musun?
|
|||
![]() |
|||
||
Evet sorunsuz çalışıyor bütün fonksiyonları ile.
|
|||
![]() |
|||
||
ben sımdı bu fıyata bulsam borc bulur alırım cok ıstıyorum ama 206 ıcın olan 1400 tl :(((
|
|||
![]() |
|||
||
Düzenleyen Berkay - 09 Ekim 2011 Saat 23:43 |
|||
![]() |
|||
||
ebaydan aldım. 97 tl ye maal oldu. Sadece pioneer ucu var. Bilmiyorum diğerlerinde çalışır mı. Pioneerda ses kısma ve yükseltmeye beraber bastığımda mute bile çalışıyor.
|
|||
![]() |
|||
||
Çokmuş ya bir kol için 100TL. Onun yerine aynı fiyata USB, AUX adaptöründen alırım.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
:D orası öle de pioneerin yerini tutmuyor orjinal teyp.
Adaptörün güzelliği kesme biçme olmaması teybin girişine köprü şeklinde takılıyor. İstediğin zaman sök çıkar. Yoksa 30tl yede yapılabiliyordu. Forumda bir başlık vardı bunun için. |
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
bence en güzel direk teyp almak :)ya ben kısmetsizim yada o adaptörlerin hepsi sorunlu 2 defa aldım 2 sindede sen kalitesi düşükdü
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar navitech var ya 600 tl ye ne gerek var oda dokunmatik oda biçok işlevi yerine getiriyor. media markt te bulabilirsiniz gidin inceleyin. bir üst model olarak roadmasterde var
|
|||
![]() |
|||
||
ya amac orjınal bır goruntu olusturmak yoksa dedıgın gıbı pıyasada o paralara komple tesısat sızersın :)))
|
|||
![]() |
|||
||
Aynen öle. benim aracın dash kısmı 207 ile aynı. Soketleri 206 tipi sadece. bu ekranı içinden çıkanlar çok hoş durmuyor. Dikkat de çekiyor. Bu tarz teypler ona nazaran daha az dikkat çeker en azından benmkinde öle. |
|||
![]() |
|||
azakoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Şubat - 1972 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
||
valla arkadaşlar ben çok memnunum , arabaya binen kesinlikle orjinal sanıyor ...
|
|||
2008 PEUGEOT 206 SEDAN EXECUTIVE
|
|||
![]() |
|||
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
||
Herkese selamlar ürün çok hoş durmuş hayırlı olsun..2 sorum olacak 1-yol bilgisayarı gostergelerınde hava sıcaklıgı dahil hepsi 0 yazıyor..Göstergeler calısmıyor mu? 2-Direksıyon kumandasıyla ses acıp kapatabılıyormusunuz yanı dıreksıyon kumandası gorevını yapmaya devam edıyor mu? |
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|||
![]() |
|||
||
(Başgan forum kuralları gereği ilk önce kendini tanıt, Sonra imzana araç bilgilerini gir. )
Dİnçer abi benden önce davranmış ![]() normal şartta ikisininde çalışması lazım ama kullanan arkadaş da ayrıntılı cevap yazacaktır. Düzenleyen Alicilik - 13 Ekim 2011 Saat 22:38 |
|||
![]() |
|||
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
||
kusura bakmayın yeni olduğumdan kaynaklandı:) konuyu açtım.
|
|||
![]() |
|||
||
Estağfurullah kusur değilde sizi ve aracınızı tanıyıp daha sağlıklı bilgi vermemiz hem sizin için hem bizim için daha iyi olur. Aracınız 207 imiş uygulama 206 da. size 206 bazlı cevap verecektik işinize yaramayacktı. Bütün sayfalara baktıysanız 207 için olanından var ama satılan o model bizim türkiyedki 207 lere uygun değil. Uygun değilliği o göstergeler ve kol sorun çıkarıyor. Yurt dışında bir kaç ülkede bizde 206+ die satılan araç 207 comfort diye geçiyor bu parçada o araçlar için yapılmş. Ben ürünü aldım sayılır satan kişi cuma cumartesi hazır edecek. Bende haftaya uygular çok detaylı bilgilendirme yaparım.
Uyumsuzluk öncelikli olarak Canbus ve vanbus dan kaynaklanıyor. 207 canbus ken 206+vanbus ve bu parçada vanbuslar için üretilmiş. O yüzden yolbilgisayarı ve kumandayı kullanamıyorsunuz. Bende umut ediyorumki hepsi sorunsuz çalışacaktır. Sahip olduğunuz 207(canbus) içinde bu sistemden var ama tabi fiyat değişiyor araştırmak lazım. Uygulanmış araç videoları youtube da var. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |