![]() |
|
106 sahipleri aracımız ne kadar yakıyor ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 7> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim 106, 22 litre gaz ile 400 km geciyorum.(Bulgaristanda) |
||
![]() |
||
Rz@_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
|
aynen öyle valla nerden açtım bilmem , yoldan geçen bi 106 sahivine sorsaydım daha iyiydi ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
valla ben şahitim 106 gti eğer çok kesici filan yaparsan 100 km 50 ytl yapıyor 1 2 3 8 devir kesici yapın 5 10 kerede görün 100 km kaç yakıyor :) :)
|
||
![]() |
||
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
devır kesıcıye gırersen ole yakar tabı ben yalan atcak yada kendımı kandırcak degılım buakşamda 80 lıralık alıcam bıdahakı cumaya kadar da gıdıcek bu herzaman bole basarsam tabıkı cok fark edıyo ama yerıne gore gazlıyorum 80lıraya 380 400km rahat gıdıyo adam akıllı kullanırsam yanılma payı yok cunku herzaman yapıyorum benzım alıp km yı sıfırlıyorum pompanın onunde:)
|
||
![]() |
||
Rz@_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
|
sinan hocam maş. olayı çözmüş
![]() |
||
![]() |
||
|
98 106 gti.düz boru açık hava filtresi var 400 ykr yakıyor sakin gidersen biraz daha düşer.300 ykr a düşüren varsa helal olsun valla yakıyor bu makina
![]() |
||
![]() |
||
|
o zaman mekanikte oynanmamış bi gti ne kadar yakar acaba
![]() |
||
![]() |
||
ENGİN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
|
Arkadaşlar olaya birde şu yönden bakalım... Egzoz hava filtresi gibi performans arttırıcı parçalar gerçekte yakıt ekonomisi sağlar diye düşünüyorum... bir örnek vermek gerekir ise; Enjeksiyonlardan püskürtülen yakıt miktarını sabit tutarsak; Motorunda oynanmamış bir araç 100 km hıza sıkıştırma yapmadan atıyorum 12 saniyede çıkıyor ise, egzoz ve filtre gibi performans arttırıcı parçaları olan aynı araç aynı şartlarda belki 100 km hıza 10 saniyede çıkar... Burada zaman dğeişken ama ihtiyaç olan yakıt miktarı sabit... Bilmem anlatabildim mi... |
||
![]() |
||
berk_ank23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1968 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2008 Konum: as Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berk_ank23
|
selam full depo sürat yapıyorum 500 km 106
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
GTI ise fena deil..
|
||
![]() |
||
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
|
bu motorlu gtı ve vts nın 280 lıradan fazla yakması ya cok mod var ya ayarsızlık ya bakımsızlık yada devamlı gazlamaktan olur yenı bı abım aldı oda ole 20 lıraya 80 km yakın yapıyorum az yakıyo dıo arabanın yakıtından ınanın cok cok menunum bastımmı yakıyo Allah var ama basınca yakmayan araba yokkıbundan oncekı sahıbı aldım abıde samımı yakınımdır oda antalyaya gıtmıstı sabıt denıcek sekılde hızda arada 180 200 yaptıgı olmus ama fazla degıl uzun yolda 750 800km bı depoyla yaptım dedı ![]() Düzenleyen sinan vts - 05 Eylül 2008 Saat 23:10 |
||
![]() |
||
|
750-800 yaptığını sanmıyorum kanka belki biraz abartmıştır.çünkü senin yaptığın bakımların yarısını yapmamıştı hasan abi.ama senin aldığın benzine gittiğin km ye şahidim ;)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
|
kanka Hasan abı evet dısına olsun bılmem nesıne olsun bakmazdı ama yuruyen aksam ve motorun bakımını ıhmal etmezdı ... sen sahıtsın benım aldım benzıne yaptım km ye
|
||
![]() |
||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
Heheh al tak bakalım 14/60 böyle yakabilecekmisin..?
Ben Şu anki benzin tüketim seviyene ulaşmam zor gözüküyor Sinancım...
Kassanda nafile...
|
||
![]() |
||
|
13/61 sanzumanım varken 20 ytl ıle 50 - 60 km anca gıdebılırdım sımdı sanzuman degısıklınden sonra gecen gun 20 ytl ıle 80-90 yaptım su an aracımın yakıtından cok memnunum disel mubarek :D
ama vts ve gti da gercek bellı 2 kere sık benzın gosdergesının dusdunu dırek fark edersın olede pis bısey ..
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Aynen katılıyorum..
Zaten kısa şanzıman olduğu zaman araç daha fazla yakar..
|
||
![]() |
||
entel ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
|
106 quick (1.4) LPG takdırmadan önce 260-270 bin lira yakıordu eski parayla..
Şİmdi bu 160 Bin lere düştü Km de..(Devir ve hızda da cimri davranmadan,Eksoz da var..Harun ve Haşim e sorabilirsiniz ![]() Düzenleyen entel - 10 Ekim 2008 Saat 01:55 |
||
![]() |
||
|
Sultanbeyli mehmetçik opet den depomu full doldurdum ankarada yarım olmasına ramak kalmıştı şehir merkezinde gazladım yarıya düştü hemen ;) starburaks canlı şahit
yani basmazisen yarım depo ile ankaraya gidersin;)90,100,110,120, bir kere 230 km hızla gittik tabi. geri gelirken sormayın ne yaktın diye :) Araç 106 gti 14,60 kısa vardı spor filtre eksoz düz boru ve 4 kişi idik en hafifi bendim 57 kilo ... Şehir içinde hiç bakmadım ne kadar yakar diye gerek yok stres oluruz... |
||
![]() |
||
|
Bir zamanlar diyebilirmiyiz Yaşar abi :)
|
||
![]() |
||
tolgasena ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
|
ya n'oluyo ya hep 106 hep 106
![]() abi 207 kullanan yokmu isyan edicem hee valla hastası olduğum araç 106 GTI böle kendimi çok kötü hissediyorum hep onun hakkında konusulunca böle bakıorum yazılanlara... aah ah diyorum olsa da km de 50 kuruş yaksa ![]() ![]() Düzenleyen tolgasena - 10 Ekim 2008 Saat 11:06 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |