|
Lastik tavsiyesi. |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
onur abı evet haklısın C.drıve 2 yenı bır desen. fakat ben daha onceden sıtesınde gormustum. o acıdan c.drıve 2 almak ıstemıstım. bu sefer bakmakla yetındık kumho aldık :)) |
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
cem abime katılıyorum abi yokohama kullanıyorum devamlı kış serisi olsun yaz serisi olsun pişman olmadım tavsiye ederim ve cdrive2 lerde yeni yani tavsiye ederim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
voodoo
2. Vites 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bukadar cok yokohama sevenmi varmis hayret bundan onceki bi lastik konusunda ben ve cecoli disinda kimse tavsiyelerde bulunmamisti..demekki bi ilerleme var ve bu cok ii
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende yeni aldım michelin energy saver orjinal ebatı 195 65 15 mis gibi yumuşak sessiz konforlu..
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben aracı aldığımda üzerinde senin lastikler vardı. diş derinliği çok iyiydi ama araç garajda yattığındanmıdır bilemicem sert geldi bana. şimdi nokian i3 (euro) H lastiklerim var hem ıslak zeminde yol tutuşu hemde sessizliği konusunda çok memnunum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet haklısın gecen bulusmada corludan berkan ın 206 sında da yokohama c.drıve 195 50 15 gormustum
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |