![]() |
|
5008 SUV 1.2 PureTech Allure |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
5OO8 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2019 Konum: Yurtdisi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Soner, hoşbuldum.
Paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim tekraren. 1.2 ve 1.5 motorlar arasında yaklaşık 7-10 bin Eurolarda rakamlar oynuyor. Tek çalışan olduğum sebebiyle bu da maalesef bütçemi etkiliyor lakin ona yönelmem gerektiğini hep düşünüyorum. Yük mevzuuna pek takılmıyorum çünkü o kadar yükle gelmiyorum. 7 koltuklu almak istememdeki sebep arka koltukların da uzun yolda ayarlanabilir olması. Pek tabi aracın karizması da ayrı bir konu. Bir çoğu arkadaşım 1.2 benzinli motorun uzun yolda sürekli mola ister uyarılarını dikkate alarak, bir de burada kullanıcıları varsa tecrübe edinmek istemem hasebiyle oluşturdum konuyu. Verdiğin bilgileri de 1.2 motorlu diğer araçlar içinde değerlendireceğim. Var ol
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. yeni kasa 5008 için 1.2 turbolu olsada bence dolu yükte zayıf kalacaktır hocam tabi buna istinaden motora fazla yükleneceksiniz ve ilerde muhtemelen 100 bin üstü km lerde sorun çıkaracaktır. 1.5 bluehdi bakmanızı daha iyi olacaktır ve uzun yıllar sıkıntısız kullanabilirsiniz. kısacası o kasaya 1.2 motor ben tarcih etmem. eğer para sıkıntınız varsa 3008 lere yönelebilirsiniz. eğer 7 kişilik olduğu için ve biraz hacmi büyük olduğu için 5008 tarcih ediyorsanız kesinlikle uzun yol için dizeli tarcih etmek daha mantıklı olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
5OO8 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2019 Konum: Yurtdisi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Selamlar herkese. Forumda yeniyim ve almak üzere olduğum bir araçta daha önce açılmamış bir konu üzerine bilgi edinmek istiyorum. Yurt dışında yaşıyorum ve başlıkta göründüğü üzere 2018 peugeot 5008 1.2 aracı almak istiyorum. Öğrenmek istediğim husus, bu araçtan gurbetçi arabası olur mu? Yolda bırakır mı? 1.2 motorun yolda ne gibi zorlukları olur?
Teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |