![]() |
|
trafik cezası itirazı hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
fkundak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Walla hocam, bence itiraz et. 300 lira civarında mahkeme masrafın olur. Avukat tutarsan 1500,2000 oraya verirsin. Mahkeme 1.5 yıl civarinda sürer, kazanırsan bunları geri alırsın. Kazanamazsan karşı tarafın mahkeme masraflarını da ödersin.
Bu arada cezanın haksız kesildiğini kesin olarak ispat edecek delile ihtiyacın var. Mahkemeye diyeceksin ki, kimse bana dur demedi arkamdan cezayı kesmişler. Ahanda bu kamera kaydı, yada araç takip sistemi kayıtlarını göstereceksin. Ben o gün oradan geçmedim vs vs. Var mı böyle ispat. YoK. Ama diyorum, aklın kalmasın, itiraz et. 3,4 bin TL ve 2 yılın gider belki ama hem tecrübe olur, hem de aklın kalmamış olur |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben yazdıklarını okuyunca düşündüğümü söyleyim:
sigortan olmadığı için durmak istememen seni görmemeye zorlamış, polis dur demiştir veya dememiştir ona birşey diyemem, ama şikayette bulunacağın merci de ilk olarak senin sigortadan dolayı kaçtığını düşünecektir. ispatlamanın tek yolu da elinde kanıt olması, polisde kamera kayıdı olabilir ve o kayıtta sana dur işareti yaptığı görülüyor olabilir. ki öyle bir durum olmasında da kamu görevlisini boş yere meşgul etmekten ekstra ceza da gelebilir. her iki tarafta da kesin delil olmaması durumunda da iyi bir avukatın yoksa kazanacağını pek düşünmüyorum.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
gastauskas87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gastauskas87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bilindik yanlışlar ;
sulh ceza mahkemesını aradım . ki zaten sureklı ılgılı adlıye ıle farklı konularda yazısıyom 206 gıbı kucuk rakamlar ıcın mahkeme olmaz hakım emnıyete gonderıyor ıtırazımı emnıyet ıse trafık amırlıgınden yazı ıle donus ıstıyor varsa kamere kaydı gıbı seyler . mahkeme avukat olmuyo hakım ıtırazıma ıstınaden emnıyetden gelen yazıya bakıyor ve kararı verıyor bu kdr . bır sey daha ogrendım ıtırazımın konusu para cezasının durdurulması olayı sıgortaya gırmez . ve tutanakda dur işaretıne uyulmadıgım yazılmıs o kdr . arabanın durumuna bakılmıo ıtırazın nedenıne ne ıstenıldıgıne bakıo .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |