|
207 Dizel yakıt ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
BLACK LION
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Tüketim değeriniz şehir içi kullanımına göre bile biraz yüksek. İlk defa mı bir dizel araç kullanıyorsunuz bilmiyorum ama dizellerde vites oranları/devirleri benzinliye göre farklıdır. Bunları tecrübeyle ve kitapçıktaki her vitesin max.-min devir oranlarına göre kullanmaya çalışırsanız tüketimleriniz biraz daha düşecektir diye düşünüyorum. Ayrıca yol bilgisayarınızda anlık tüketim sürekli gözünüzün önünde olsun emin olun o sizi yönlendirecektir.
|
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
eraynaim
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2014 Konum: Müdür Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o zamanda ağır kalıyoruz çok şu anda yakıt tüketimi 6,1 i gösteriyor daha şehir dışına çıkmadım
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |