![]() |
|
mutlu olan varta ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lanet insan.. geçmiş olsun abi
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
malesef olayı farkettiğimde istanbula yaklaşmıştım geri dönmek olmazdı, kısmetse artık birdahaki izmir ziyaretine
![]() |
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
tokatladın mı abi adamı ?
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
selam arkadaşlar iki gün önce izmirden dönerken aracı uzun yola bakımsız çıkmayalım diye öğleden sonra düzgün görünümlü bir servise bıraktım ve gece aldım yola çıktım, yolda bir mola yerinde durayım dedim durmaz olaydım geldim araç çalışmıyor neyse vurdurmak zorunda kaldım ama bu seferde airbag fault veriyor göstergeler çalışmıyor bi gidiyor bi geliyor gazı bırakınca araç stop ediyor vs vs baktım olmayacak açtım kaputu fenerle sağa sola bakıyorum birde ne göreyim yeni taktırdığım varta mutlu olmuş
![]() ama ben mutsuz oldum zira servisteki beyefendi 100 liralık aküyü hacılamış , yahu adam sana araç beni yolda bırakmasın diye aracını teslim ediyor sen yolda kalsın diye özellikle aküyü boş aküyle değiştiriyorsun velhasıl siz siz olun tanımadığınız bir yere aracınızı bırakıyorsanız teslim alırken birde kaputun altını kontol edin ![]() |
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |