|
Devrilme testi |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
EmSul
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yine de sırf kendi araç markamız diye gözümüzün önüne perde çekip bizimki iyi demiyelim arkadaşlar..Ben hepsini biliyorum..Fiorino da Bipper da Nemo da ama içlerinden en iyisi yine Fiorino..Bu testte belki sizin dediğiniz gibi olabilir ama yol tutuşu da motoru da Fiorinonun Bipper ve Nemoya göre daha başarılı..Gidip bi palio ile 206 veya bi punto ile 307 karşılaştırsak pejolar daha iyi çıkabilir ama bunlarda değil benim deneyimlerime göre
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
oyalan
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesinlikle katılıyorum.. o kadar sert dönmese belki takla atmazdı..
|
|
http://www.girlsgogames.com.tr/oyunlar/muzik. - müzik oyunları
|
|
drakman
1. Vites 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fiat ile Peugeot-Citroen kıyas bile edilemez, arada dağlar var. En ucuz araç Fiat, daha ucuzu yok.
|
|
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu araclar beraber tasarlandi aralarindaki tek fark esp
esp citroende olsa fiat ta olmasa tam tersi olurdu bosu bosuna bu iyidi sofor soyleydi diye kendinizi kandirmayin |
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |