![]() |
|
Satılık Müzik Tesisatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar abi sen bizim eski üyelerden değilmiydin ya gri 206 GTI GS plakaydı yanlış hatırlamıyosam.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
evet eski şifremi unuttuğum için bununla devam ediyorum üye adı farklı sadece :) |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
hepsi 750 tl bayram fırsatı günceli :)
|
|
![]() |
|
oguzhandincel ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Abi teybin modelini alırsam düşünebilirim.Aracımda tesisat var zaten.Teybi değiştirmeyi düşünüyorum.Fiyatı alıyım birde :)
|
|
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
pioner 6850 modeli 200 tl de fiyatı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
arkadaşlar teyp için fazlaca takas pm alıyorum, ben araçta müzik dinleyecek olsam bu ürünleri ölü fiyatına satmam burada amaç sizlerinde ucuz yollu işinin görülmesidir. Bu yüzden lütfen belirttiğim ürünler dışında takas önermeyin takas tüm tesisat parçaları için (AEM wideband ve spor koltuklar ) ile olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |