|
306 kalorifer motoru |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
balabano
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkese Merhaba Arkadaşlar,
1) 98 model 306 Sedan Griffe kullanıcısıyım. Kalorifer fanı sağlıklı çalışmıyor. Yetkili serviste 800 liralık masrafı olduğu söylendi fakat bu tutar içinde bulunduğum dönemde ödeyebileceğim bir miktar değil. Sonrasında bir çözüm buldular ama aradan 20 gün geçti yine aynı sorunu yaşıyorum. Çalıştığında ısıtmasında herhangi bir problem yok, zaten bildiğiniz gibi kontağı açır açmaz kalorifer motoru çalışıyor fakat fan her zaman üflemiyor. Bir soket çıkması olabilir mi ya da sorunun kaynağı sizce ne olabilir? 2) 4'lü flaşör tuşu yanındaki cam ısıtma tuşuna bastığımda aracın devri düşüyor, nedeni nedir, normal midir? Bir sorun ise çözümü nedir? 3) Orta konsoldaki dijital saatte, göstergedeki bazı digital parçaların ışığı yanmıyor, örneğin göstergede 0'ı oluşturan parçaların 2'si yanmıyor, sorunun nedeni ve çözümü nedir?, Şimdiden teşekkür ederim, keyifli forumlar... |
|
rahmi
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2015 Konum: ESKISEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba.benim 1998model 306 griffe var.kalorifer sogukufluyor kisin bir turlu isinmadi kisa dogru antifiriz koymaya gec kaldim araba dondu sonra calistirip antifriz koydum birdahada isinmadi.sanayiye goturdum petek tikali dediler.ama sicak havalarda normalisiniyor sadec soguk havalarda isinmiyor bana yardimci olurmusunuz birde bu arabada soguk sicak musur varmidir.acaba devir daimde bir sorun varmidir birde soguk havalarda sogukufleyince fani kapatiyorum 15 dakika sonra aciyorum sicak ufluyor sonrada yava yavs soguyor
Düzenleyen rahmi - 23 Nisan 2015 Saat 21:30 |
|
rahmi
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2015 Konum: ESKISEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bana yardimci olacak kimse yokmu
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |