Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sigaraya HAYIR!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sigaraya HAYIR!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dolunay000 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dolunay000 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2011 Saat 22:19
Sigara dene illetin bir defa olsun azıma almış değilim yananından... Küçükkene bir defa yanmayan sigara ile resmimi çekmiler ilk ve son azımda görülmüştür.

Özellikle aracıma sigara içmek isteyenlere aracı sağa çekip yürümelerini tercih etmelerini tavsiye ederim. Çünkü sigara kokusuna tahamülüm yoktur. Bşir defasında arkaaşıma aracı vermiştim getirdiğinde leş gibi sigara kokuyordu... Sinen kokuyu götürmek için 2 gün silmediğim yeri kalmıştı.

Sizde kendnizi seviyorsanız... Korkmuyorsanız... Akapunktur diye bişi var... Bunla bırakan arkadaşım var... Yaklaşık 11 ay oldu sanırım... Şimdi sigara dumanı kokusu duyunca kaçanlardan oldu...

Saygılarımla...
Artık bende peugeot lu oldum...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2011 Saat 23:28
Albayım uzuldum sımdık yaa.. :(  Allah rahmet eylesın, taksıratını affetsın, mekanı cennet olsun... Rabbım gerıde kalanlara sabır versın...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2011 Saat 23:45
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

Albayım uzuldum sımdık yaa.. :(  Allah rahmet eylesın, taksıratını affetsın, mekanı cennet olsun... Rabbım gerıde kalanlara sabır versın...

eyvallah kardeşim dostlar sağ olsun ...
kader deyip kendimizi avutmaya çalışıyoruz
2 sene geçti acısını her ne kadar unutmaya çalışsakta yinede cızz ediyor arada
bide genç yaşta kaybedince insan toparlanması zaman alıyor göz göre göre gözümüzün önünde 1.5 sene eridi gitti kadın
off nasıl tarif edeyim bilemiyorum...kusura bakmayın
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2011 Saat 23:53
Allah hepımıze dunya hayatı sınavımızı basarıyla bıtırıp cennete gıdebılmek nasıp etsın...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2011 Saat 23:56

Allah hepımıze dunya hayatı sınavımızı basarıyla bıtırıp cennete gıdebılmek nasıp etsın...

amin allah razı olsun değerli kardeşim
Yukarı Dön
Faruk Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 09:28
dün akşam sigarayı bıraktım.
cebimde yer açıldı,
ciğerlerimde yer açıldı,
cüzdanımdaki yarıklar kapanacak :))))
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI
dizel gibisi varmı????
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 10:26
Tebrik Ederim sizi umarım başarılı bir şekilde bırakabilirsiniz.
Yukarı Dön
erdal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı erdal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 11:21
Orjinalini yazan: Faruk Faruk Yazdı:

cebimde yer açıldı,
ciğerlerimde yer açıldı,

Allah kurtarsınn :))

ikinci günümdeyim sürekli sigara içme isteği geliyor ayrıca kendimi çok mutsuz hissediyorum ama devam :=)
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
Yukarı Dön
Faruk Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 13:42
Orjinalini yazan: erdal erdal Yazdı:

Orjinalini yazan: Faruk Faruk Yazdı:

cebimde yer açıldı,
ciğerlerimde yer açıldı,

Allah kurtarsınn :))

ikinci günümdeyim sürekli sigara içme isteği geliyor ayrıca kendimi çok mutsuz hissediyorum ama devam :=)

EmbarrassedEmbarrassed
bende bugun gazete almaya girdim bakkala fakat tam göz hizdaydı ben ona o da bana baktı al beni soy beni iç beni dedi ama zorda olsa tahrik olmadım.....Allah yardımcımız olsun....Sırıtma

Embarrassed
dizel gibisi varmı????
Yukarı Dön
Faruk Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 13:50
Orjinalini yazan: SeKoRC SeKoRC Yazdı:

Tebrik Ederim sizi umarım başarılı bir şekilde bırakabilirsiniz.

inş. sabrediyorum valla zor da olsa....
dizel gibisi varmı????
Yukarı Dön
BuRÇaK Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
16 - Temmuz - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BuRÇaK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2011 Saat 15:38
Öncelikle bu yaşıma kadar ağzıma sigara sürmediğim için çok mutluyum ve darısı herkesin başına. Sigaranın hiçbir faydası olmadığı gibi her bakımdan zararları olduğunu biliyoruz bunları burda artık saymaya bile gerek yok. Sigara içen insanlara gerçekten üzülüyorum ve keşke bıraksalar diyorum içimden. Bırakanada hep destek olmuşudur tabiri caizse gaz vererek.
Benimde babam kanserden öldü ve 40 sen içtiği sigaranın etkisi azımsanmayacak kadar fazla. Umarım herkes sigarayı bırakır ve tütün ürünleri üreten satan firmalar iflas edip kapatır. Zehirlenmek için para ödenmesini gerçekten anlamış değilim

Sigarayı bırakmak isteyenler için Sağlık Bakanlığı Sigara bırakma hattı ve merkezleri var. Telefon numarası 171 ve internet siteside budur: http://www.saglik.gov.tr/TR/belge/1-8894/eski2yeni.html

umarım yardımı olur. hepinize sigara bırakma konusunda başarılar.
Yukarı Dön
Faruk Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 Saat 15:44
Orjinalini yazan: BuRÇaK BuRÇaK Yazdı:

Öncelikle bu yaşıma kadar ağzıma sigara sürmediğim için çok mutluyum ve darısı herkesin başına. Sigaranın hiçbir faydası olmadığı gibi her bakımdan zararları olduğunu biliyoruz bunları burda artık saymaya bile gerek yok. Sigara içen insanlara gerçekten üzülüyorum ve keşke bıraksalar diyorum içimden. Bırakanada hep destek olmuşudur tabiri caizse gaz vererek.
Benimde babam kanserden öldü ve 40 sen içtiği sigaranın etkisi azımsanmayacak kadar fazla. Umarım herkes sigarayı bırakır ve tütün ürünleri üreten satan firmalar iflas edip kapatır. Zehirlenmek için para ödenmesini gerçekten anlamış değilim

Sigarayı bırakmak isteyenler için Sağlık Bakanlığı Sigara bırakma hattı ve merkezleri var. Telefon numarası 171 ve internet siteside budur: http://www.saglik.gov.tr/TR/belge/1-8894/eski2yeni.html

umarım yardımı olur. hepinize sigara bırakma konusunda başarılar.

yardımın için tşk ler.bende bıraktım 2-3 gün oldu ama inş. başlamam...
dizel gibisi varmı????
Yukarı Dön
qw12 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qw12 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 Saat 15:48
Orjinalini yazan: erdal erdal Yazdı:

Arkadaşlar 12 yıldır sabah uyanır uyanmaz başucumda duran sigara paketimden bir sigara yakıyor bitince yataktan çıkıyorum ve kahvaltı yapana kadar 3-4 tane sigara içiyorum sonra mide bulantısıyla yarım ya da bir poğaça yiyerek güne başlıyorum.. Gün içinde de bu hızla devam ediyor 1.5 - 2 paket sigara içiyorum. Artık bu benim için engellenemez bi hal aldı ve sigarayı bırakmak için son 4 yıldır çabalayıp duruyorum birçok denemem oldu ve maalesef hepsi başarısızlıkla sonuçlandı,şöyle ki 3 günü bile geçiremedim sigarasız.. Her başarısızlık kendime olan güvenimden bir parça kopardı ve sonunda kendime hiç güvenim, inancım kalmadı.. Her anım sigarayla anlamlıydı sanki sevinçlerim hüzünlerim yaşadığım her an.. Şimdi sigarasız bi hayatın nasıl olacağını tahmin bile edemiyorum.. Ve bıraktığımda herşey öyle boş ve anlamsız geliyor ki.. 
Bırakmayı isteme nedenlerim çevremde akciğer kanseri sebebiyle ölen insanların olması ve aslında ölümün başucumda olduğunu hissetmem.. Zayıf olmam ve yıllrdır bi türlü kilo alamamam.. Hafızamın hızla zayıflaması geçmişe dair anılarımın silinmesi yani arkadaşlarım anlatsa bile yaşadığımız olayları,hatırlayamıyor olmam.. Ve kokusuz temiz sağlıklı düzenli yani şuankinden çok farklı bi hayata baştan başlamak istemem.. 
Bu gece sabahladım ve içebileceğim kadar sigara içtim Bu kez sabrımı yitirmeden sonuna dek devam edeceğime ve içimdeki şeytanın beni alt etmesine izin vermeden onu sonsuza dek unutacağıma dair kendime ve sizlere SÖZ VERİYORUM.. 
Bu paylaşımımı sigara kullanmayan arkadaşlara anlamsız gelecek ancak içen arkadaşlar beni çok iyi anlayacaklardır.. Böyle bi konuyla forumu işgal ettiğim için üzgünüm ama bu paylaşım bana bi nevi güç verecek.. Herkese sevgiler..

SİGARAYI BIRAKIYORUM..
başarılar dilerim. bu sefer de başarısız olursanız profesyonel bir yardım almanızı öneririm çünkü yazdıklarınız nikotin bağımlılığı belirtileri. bu konuda uzman bir doktorla görüşün derim.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 Saat 15:49
sıgaraya hıc baslamamıs bırı olarak sıgara ıcen kısılerın ıcmedıklerı zamanda ne hıssettıklerını dogal olarak anlayamıyorum...

Yukarı Dön
Faruk Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 Saat 16:23

sıgaraya hıc baslamamıs bırı olarak sıgara ıcen kısılerın ıcmedıklerı zamanda ne hıssettıklerını dogal olarak anlayamıyorum...

iyiki anlamıyosunuz ve de inş. da anlamassınız Gülme
çünkü çok zorlanıyorum Wall
dizel gibisi varmı????
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 1 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9218 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 253 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 90 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 82 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 273 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 165 0 Bayram 0816
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2325 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6758 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 146 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 151 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 149 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 734 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 201 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 191 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 889 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 349 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 565 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 417 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107922 14 Salihsencan
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
TİMSAH 71 2
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Mertdr 1
erthe 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English