|
P.T'ye Geliş Hikayeniz !!! |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 11> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2009 Saat 16:20 |
|
Evet arkadaşlar doğru yolunda emın adımlarla devam eden Peugeotturkey.com'a gelıs hıkayenızı bırde sızlerden dınleyelım ..
ben ınternette gezınırken rastlarım sıtemıze ve burda olmaktan cok mutluyum :) kendımı sanslı hıssedıyorum acıkcası.. |
||
48-gti
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2008 Konum: Milas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracımı aldığım zaman nette gezerken 2 tane siteye rastladım bunlardan biri P.T diğeri ise önemli diil :) ikisinede üye oldum fakat diğer sitenin üyelerine gösterdiği tavır hoşuma gitmediği için sadece P.T deyim.
|
||
-
|
||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Güzel bi konu Emrah, tebrikler... Sahibinden.com da bir parça ararken Hakkı (NU103) ile tanıştım ve onun daveti ile katıldım PT ailesine...
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim zaten haberim vardı açılacağından :) Serhat ve Deran Abi sayesinde katıldım
|
||
smttali
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kadıköy semalarında arabamla gezereken bitane 106 gtı görmüştm arkasında www.peugeotturkey.com yazan bi sticker görmüştm ordan aklımda kalmıştı
|
||
simsiyah
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende kadıköy taraflarında 206'nın arkasında ki sticerda görmüştüm sitenın adını merak edip girdim birde baktımki aranızdayım üye olmuşum :)) gerçi gökhan hala bana o sticerlardan yollamadı ama :)) neyse canı saolsun... |
||
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
|
Hakikaten güzel konu olmuş
Bende geçen sene marttaki körfez draglarına gökhanla gitmiştim.Orda bahsetmişti böyle bir site açıcağından.Açılır açılmazda üye oldum..İyiki de olmuşum
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
en kısa zamanda yollarız :) |
||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
Emrah Engin abimiz, geldiğinden beri sticker istiyor bu işi sen halledersin...
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
simsiyah
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
valla şaka bir yana arkadaşlar p.t hepimizin sitesi olarak görüyorum ben ve sitemizin reklamını ne kadar çok yapabilirsek o kadar çok pejo kullanıcısına ulaşmış olucaz ve hem bu pejo kullanıcılarının sorunları çözmede yardımcı olacak hemde arkadaşlıklar dostluklar oluşmasında yardımcı olucaktır.
|
||
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bende koşuyolunda oturuyorum. Site üyelerinden atakan sayesinde siteye üye oldum birkaç çimen buluşmasından sonra artık bu ailenin bir ferdi oldum. Zamanlada bağımlılık haline dönüşmeye başladı, Her konuya yorum yapmasamda bişeler yapmasamda sitede online olup konuları incelemek bile hoşuma gidiyor.
Sticker'ı olmayan arkadaşlarımız için Gelebilenlere yarın akşam kartvizit ve sticker verilecektir. Aramıza katılamayanlara ise kargo ile göndeririz .
Sticker'ın bir kötülüğü aşağıdaki şekildeki gibi talihsiz anlarda yakalanabiliyoruz arkadaşlar o zamanda sitenin adı biraz karalanıyor galiba:(
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
stickerlar hazır yarın sarhat a vericem maslaktan alabilirsin.
|
||
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
|
kardeşim sende bu EDS sini bayağı bi gazabına uğruyosun :( |
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
||
elenor
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
google arama motorundan buldum sitenin içerigi beni çeken tarafı olmuştur,birde üyelerin arasındaki samimiyet 10 numara.
|
||
206 HDİ 1,4
|
||
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
mirakı başka bi siteden tanıyom bigün onun msnsinde peugeotturkey yazıyordu nasıl bişey diye gireyim bakayım dedim öylede bagımlılık yaptı bende site
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Saolasın iyiki geldin aramıza ;)
bende Serhat abiden duymustum öyle üye oluwerdım =)
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bende serhat abiden duyudm
|
||
A.L.P
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende googleda rasladm.sitenin guncel aktif ve bulusmalar sayesinde olusan samimi bi ortamını gorunce hosuma gitti gerisi geldi iste...:D
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu kadar mı :)
|
||
hsnsnr
2. Vites 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
deranla msnde birşey konuşuyorduk siteden bahsetti
aradığını orada bulursun dedi
baktım buldum :)
o günden beri buradayım....
teşekkürler deran ..................
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 11> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |