Daha hiç bir yere ilan açmadım, ama yakında düşünüyorum. İlk olarak buradan duyurmam gerektiğini düşündüm.
Aracım ok gibi arkadaşlar istediğiniz hızda test edelim en ufak titreme ve ses yok.
2007 Model
Peugeot 206 1.4 Fever Benzin+WentgasLPG
122.000 km
Ön camlar elektrikli
Ön arka sis farları
Direksiyondan teyp radyo kontrolü
yol bilgisayarı
klima
merkezi kilit, immobilizer
Uzaktan kumanda + yedek anahtarı
Araç 1,5 yıldır 98bin km'den beri bende. Daha önce 2 defa satılığa çıkarıp tekrar vazgeçtim gerçekten güzel arabadır.
Bu süre zarfında 10bin km bakımlarını(aslında 15bin km olması gerekiyor) zamanında ve eksiksiz yapmakla beraber 100bin km genel bakımında:
triger seti
devirdaim pompası
v kayışı
termostad
üst kapak contası
baskı balata
arka fren kampanaları ve balataları, bilyalar
ön takım değiştirilmiştir. Bütün bu parçaları 100bin ve 110bin bakımlarında değişmiştir. En son yağı filtreleri 120bin km'de değiştirilmiştir. Uzun süre boyunca aracın bakımı sadece yağ, antifiriz ve filtreden ibaret olacaktır.
Bakımlar haricinde arabaya zarar verebilecek hiç bir modifikasyon yapılmamıştır.
Aracın motorunda ve yürüyeninde hiç bir problemi yoktur. İçi dışı döşemeleri pırıl pırıldır. Kaportasının bakımı kil(clay bar) ve fk1000p wax cila ile özenle periyodik olarak yapılmıştır.
Aracın tek kusuru sağ arkadaki nazarlık göçüktür, güvenebileceğim bir usta bulana kadar yaptırmayı düşünmüyorum.
Alırken ekspertiz yaptırdım, motor durumu iyiydi, şu an çok daha iyi. Sol ön çamurluk ve sol arka çamurlukta boya var.. Geçmişinde büyük bir kazası yoktur. Ben alırken ne gördümse onu yazıyorum. Bendeyken hiç kazası da olmamıştır. Ankara arabasıdır. 7 yaşındaki bir arabada ufak tefek kazaların olması gayet normaldir.
Güvenilir yerlerde ekspertize açığım. Ekspertiz bedeli alıcıya aittir.
Ayrıca araca 1 ay kadar önce 120bin kmdeyken Atiker'in kaliteli ithal ürünü olan Wentgas marka sıralı sistem LPG kiti takılmıştır, aracın muayenesi yapılıp(tüpü işlenip) öyle teslim edilecektir. Tek seferde geçeceğinden eminim. Şimdiye kadar yaklaşık 3000 km oldu hiç arıza lambası yanmadı.
Benzinde karma km'de 33 krş yakıyordu LPG'de karma 20 krş yakıyor. Aracın motor bakımı ve performansı çok iyidir, LPG'de olması gerektiği gibi az miktarda güç kaybı olmaktadır.
Araçta ekstradan çizilmez cam filmi, 3 satır grafik yol bilgisayarı ekranı(diğer 206'larda yok), bagaj dahil havuzlu 3D paspas ve el yapımı deri direksiyon vardır.
Direksiyonunun eski halinin fotoğrafları da mevcuttur öyle aşınma soyulma falan kesinlikle yoktu, tamamen aracımı sevdiğim için yaptırdım. Sitede 60bin km'de direksiyonu daha kötü durumda araçlar var, insanın pek inanası da gelmiyor öylelerine.
Bütün aksamı çalışır durumdadır aracın hiç bir problemi yoktur. Büyük bir araç almak istediğimden satılıktır. Takdir alıcının, fiyat piyasaya göre yüksek değil gayet yerinde.
Temiz Skoda Octavia Elegance ya da Opel Vectra 1.6 Elegance olursa takas düşünebilirim.
Fiyatı: 20.000 TL pazarlıksız.
Edit: fiyat
Düzenleyen ahmed206 - 02 Eylül 2014 Saat 20:14